Aan Tafel

Website: www.restaurantaantafel.com
E-mail: info@restaurantaantafel.com
Geopend (of niet?)

Keuken: Frans, Internationaal
Keuken open: en voor diner/souper vanaf 17:30 tot 22:00. Ma gesloten. Vakantiesluiting van 26 december 2009 t/m 1 januari 2010.
Chef: Tom Weide
Maitre: Michael van den Bogaard
Gemiddelde menuprijs: €38.00
Huiswijn per fles: €20.00
Huiswijn per glas: €4.00
Betalen:
Kenmerken: Bar, Biologisch, Klassieker, Honden toegestaan, Gluten vrij, Groepen max. : 40, Lactose vrij, Stoep, Terras, Privé ruimte max. : 20, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Solo, 24/12, 25/12

Share |

Verdeling van de 76 meningen

66%

22%

Beoordelingen van proevers samengevat

‘Knus en gezellig restaurant’, waar je ‘echt goed’ kunt eten.  De inrichting is ‘leuk oud-Hollands’ en ‘gelukkig staat Aan Tafel niet helemaal vol met tafels en heb je er lekker de ruimte’. De kaart is overwegend Frans, met gerechten zoals ‘gegrilde coquilles met langoustine en eendenborst met gekonfijte gember en kardemomsaus’. Neem vooral de kaasplank: deze is ‘van zeer hoge kwaliteit’. De bediening kan hier en daar ‘nog wat bijleren’.

LuigiM
Uitstekend 21-06-2010
0 0
Eindelijk gegeten bij Aan Tafel. Al vaker goede berichten over gehoord en inderdaad hebben we uitstekend gegeten. Het 3-gangen menu van de chef was voortreffelijk, zowel qua smaak als presentatie. Lang geleden dat we zo goed gegeten hebben in Utrecht. We komen zeker terug en hopen dat Aan Tafel in de tussentijd meer gasten mag ontvangen dan op deze rustige avond.
balboa
Goed 12-05-2010
0 0
Hier onlangs heerlijk gegeten. Zoals eerder al is beschreven weet dit restaurant zich door een goede kok en dito service wel te onderscheiden van de legio "toeristen" restaurants in Utrecht. Ach, waren er maar meer van dit soort Restaurantjes in Utrecht............
bijvoorbaatdank
Goed 09-03-2010
0 0
Een van de betere plekken in de stad. Zonder pretentie. Maar ook niet echt goedkoop.
Garmt vS
Uitstekend 07-03-2010
0 0
Heerlijke smaakcombinaties, echt ster-waardig, deze gerechten. Ik kan me nu al niet meer de overdaad aan gangen en gerechten en gerechtjes herinneren maar wat me in ieder geval bijstaat was de kwaliteit van de reebout, de combinatie van poulet noir/grotchampignons/hazelnoot/rodekool/aardpeer, de overdaad aan kaaskeuze... Creativiteit in de kaart en veel afwisseling, dus voor het eten zit je hier hoe dan ook goed. Het enige nadeel was het tempo; 't past
andre
Goed 29-01-2010
0 0
Jaren geleden eens gegeten. Toen niet zo bijzonder. Sindsdien sterk verbeterd. Er schijnt een nieuwe kok te zijn. Vorige week heerlijk gegeten. Originele gerechten, uitstekend klaargemaakt. Bediening aardig, maar kan wat sneller en geinformeerder. Bijna 200 euro met z'n tweeen, dus behoorlijk aan de prijs.

Beoordeel zelf!

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend