Aanbiedingen
Belgisch (4)
Biologisch (20)
Bistro (12)
Meer...50 niet getoondIn de buurt:
's-Graveland (5)'t Goy (1)
Amersfoort (144)
Groenekan (3)
Haarzuilens (2)
Meer...31 niet getoond
Utrecht
Utrecht biedt 429 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Utrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Culinair Podium, Restaurant Umami en Brass.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Truffels
- 9. Restaurant Vanille
- 10. De Lindenhof
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Utrecht
Griftpark 1
Iemand plaatste dit op Facebook. Misschien is dit een betere plek ervoor: Ik heb het toch maar gedaan, een mail gestuurd aan Griftpark 1, het restaurant in het Griftpark. Dit zou het clubhuis voor de Wittenvrouwen kunnen zijn, maar zij (het management) zien dat schijnbaar iets anders: Mensen van Griftpark 1, met jullie prachtige café-bar-dancing-restaurant gelegen middenin het meest kindvriendelijke park...
Slecht 2012-02-09 door JeroenVerkerk
Griftpark 1
Slecht 2012-02-09 door JeroenVerkerk
Delano
Na lange tijd weer bezocht, bediening blijft groot probleem. Was het in het begin de lange wachttijden, nu is de gastvrijheid ver te zoeken. Vandaag werd coppa di Parma verkocht als Parmaham. Na tweemaal netjes vragen bleef de bediening volharden in haar standpunt. Stuitend. Hier zien ze me nooit meer. Eten redelijk.
Slecht 2012-02-09 door Victor1962
Opoe's Eethuijs
laatst gegeten met een klant, heerlijk gegeten. Bijzondere gerechten naast de kaart. Zeer vriendelijke bediening. Vlees is van zeer goede kwaliteit en heerlijk zacht en mals. Presentatie op de borden zeer goed. Kom zeker terug
Uitstekend 2012-02-09 door marjotjetje
Domplein
Prima tent, lekkere broodjes en leuke vlotte bediening. Top voor dit segment in Utrecht, Ik kom hier graag en ik herken de kritiek van andere totaal niet.
Uitstekend 2012-02-09 door buutje