Aanbiedingen
Belgisch (4)
Biologisch (20)
Bistro (12)
Meer...50 niet getoondIn de buurt:
's-Graveland (5)'t Goy (1)
Amersfoort (144)
Restaurants in Utrecht
Sorteren op:
8.3
€15,-
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50
| ||
8.3
€41,-
| ||
Utrecht
Utrecht biedt 431 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Utrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Umami, Culinair Podium en Brass.
“Verrassend lekker in Utrecht!”
- 1. Kitchen Punx ACU
- 2. Le Bibelot
- 3. Bond & Smolders Patisserie Chocolat...
- 4. Luce
- 5. Van Dijk
- 6. When Zhou
- 7. De Gouden Kom
- 8. The Colour Kitchen
- 9. Pamukkale
- 10. Turks restaurant Selina
- De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Restaurant Heerlijk eten en drinken
Valentijns menu - laat u op 14 februari verassen door onze chef met een 5 gangen menu voor €29,- - Eet & Drinklokaal Anderz.
Romantisch proeven - kom heerlijk dineren op 14 februari - een menu de chef voor €26,50 p.p. incl. glas biologische cava
Recente meningen van restaurants in Utrecht
Taj Mahal
Prima eten, aangepast aan de Nederlander wat betreft pittig. Het kan wel beter. Aardige bediening. Was met mijn vader die in een rolstoel zit. Hier was genoeg ruimte voor en hij kon het restaurant makkelijk in. wel een vervelende deur die niet uit zichzelf dicht gaat en veel klanten die blijkbaar denken dat hij dat wel doet. Met -10 buiten...
Goed 2012-02-03 door fiona2
Restaurant des Arts
For me, formi, formidable! Un rayon de soleil in Utrecht. Op een regenachtige zondagavond hier terechtgekomen. De kok de vrije hand gegeven. Vooraf een tartelette met tomaat en sardines. Al bij de eerste hap dacht ik in Marseille te zijn. Daarna een perfecte malse lamsbout op z'n provençaals, met goed gebakken aardappeltjes, geroosterde venkel en haricots-verts. Goede fles wijn erbij....
Uitstekend 2012-02-03 door Frenckie
Peper & Flow
De gastvrijheid en bediening is zo slecht en onbeschoft dat we na 1 drankje zonder eten zijn vertrokken. Geen aanrader!
Slecht 2012-02-03 door Linda815
Turks restaurant Selina
Heerlijk gegeten, zowel vlees als vegetarisch (uitgebreide vegetarische kaart), er wordt duidelijk gebruik gemaakt van verse producten. Nooit eerder een turkse wijn gedronken, zeker een aangename verrassing. Goede gastvrijheid! Wij komen hier zeker terug.
Uitstekend 2012-02-03 door Linda815
Mammoni Koken en Eten
Koude zaak, zowel de omgevingstemperatuur als het eten (lauwe soep). Opdringerige, wel vriendelijke bediening. Het glas mag niet leeg zijn.
Redelijk 2012-02-03 door Proever17003