Eetcafé (2)
Molenschot (1)
Oosterhout (11)
Meer...15 niet getoond
Ulicoten
Ulicoten biedt 2 restaurants.
- Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35,
Recente meningen van restaurants in Ulicoten
Eetcafé De Kluis
Wij fietsen regelmatig in de omgeving en laten de route dan graag langs eetcafe de Kluis lopen. Ze hebben een super leuk terras buiten in de zomer en met minder weer kun je heel gezellig binnen zitten. Het eten is goed niet ingewikkeld en lekker. Ook hebben ze een oplaad punt voor elektrische fietsen. goed geregeld dus!
Goed 2011-07-19 door susanke
Eetcafé De Kluis
ik heb heerlijk gegeten voor een leuke prijs! er heerst een gezellige sfeer. ik heb het prima naar mijn zin gehad
Uitstekend 2011-07-19 door Nathaliebr
Eetcafé De Kluis
ik ga hier zeer vaak eten, en het is altijd naar mijn zin!heel erg gezellig, lekker eten voor een goede prijs.
Uitstekend 2009-04-27 door anny
Eetcafé De Kluis
Simpel en niet erg lekker. Service arrogant; geen water te krijgen, behalve "duur water uit de fles". Op onze opmerking dat je overal wel een karafje water kunt krijgen als je ook nog een fles wijn bestelt kregen we als antwoord dat in dure en goede restaurants dit geen gebruik was!! Wat een bluf, het is niet meer dan een...
Matig 2008-02-06 door Proever54198