Uithoorn

Uithoorn biedt 23 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Italiaans en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Uithoorn? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Pappagallo, Het Oude Spoorhuis en De Fransche Slag.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Uithoorn”

1. 1. Raku

Video van een restaurant in en om Uithoorn

Restaurant video van Amstelfort

Recente meningen van restaurants in Uithoorn

Amstelfort

Na een geweldige ervaring op 2e kerstdag, besloten we afgelopen vrijdag nogmaals de gerechten van restaurant Amstelfort te proberen. Buiten de kaart om werd ons het wintermenu gepresenteerd. Dit sprak ons direct aan. We hebben opnieuw een voortreffelijke avond gehad. Het menu begon met een verrassende amuse, gevolgd door een heerlijk drie gangen diner. de sfeer is gemoedelijk en het...

Uitstekend 2012-01-30 door NathalieCalori

Grand Café Plux

De nieuwe formule is geweldig. Je kunt eten wat je wilt en alles smaakt heerlijk. Na elke ronde worden de bordjes keurig weggehaald en je kunt opnieuw 4 gerechtjes bestellen. Je kunt 5 keer bestellen. De kok komt zelfs een keer vragen of we tevreden zijn. En ..... dat zijn we zeker. Wat ons betreft is dit restaurant een aanrader!

Uitstekend 2012-01-28 door johnie

La Musette

Weer een heerlijke avond gehad bij La Musette. Zoals altijd gastvrij ontvangen. We kiezen voor een 4-gangen verassingsmenu en Peter maakt daar van het begin tot het eind een feestje van. Bij de keuze van de wijn worden we op een vakkundige wijze geadviseerd door Karin. Kortom een aanrader.

Uitstekend 2012-01-26 door winnyk

Bella Donna

Goed gegegeten. Veel keuze van pizza tot "echt" italiaans. Niet echt goedkoop. Vriendelijke bediening. Inrichting niet bijzonder. buiten busstation.

Goed 2012-01-12 door kis

Il Pappagallo

Geweldig! De eerste echte, dorpse, Italiaan in Nederland. Super pizza's uit een echte houtoven! Voor Nederlandse begrippen is de inrichting wellicht wat rommelig en het licht te fel, maar wat mij betreft draagt dat alleen maar bij aan de Italiaanse sfeer. Een aanrader en voor mij de reis van 3 kwartier zelfs waard!

Uitstekend 2012-01-07 door Arkenbout