Argentijns (1)
Kockengen (1)
Kudelstaart (5)
Meer...30 niet getoond
Uithoorn
Uithoorn biedt 23 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Uithoorn? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Pappagallo, De Fransche Slag en Het Oude Spoorhuis.
“Lekker eten in Uithoorn”
- 1. Il Pappagallo
- 8. Bella Donna
- 9. Jade
- 10. La Pamba
- Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Uithoorn
Amstelfort
Na een geweldige ervaring op 2e kerstdag, besloten we afgelopen vrijdag nogmaals de gerechten van restaurant Amstelfort te proberen. Buiten de kaart om werd ons het wintermenu gepresenteerd. Dit sprak ons direct aan. We hebben opnieuw een voortreffelijke avond gehad. Het menu begon met een verrassende amuse, gevolgd door een heerlijk drie gangen diner. de sfeer is gemoedelijk en het...
Uitstekend 2012-01-30 door NathalieCalori
Grand Café Plux
De nieuwe formule is geweldig. Je kunt eten wat je wilt en alles smaakt heerlijk. Na elke ronde worden de bordjes keurig weggehaald en je kunt opnieuw 4 gerechtjes bestellen. Je kunt 5 keer bestellen. De kok komt zelfs een keer vragen of we tevreden zijn. En ..... dat zijn we zeker. Wat ons betreft is dit restaurant een aanrader!
Uitstekend 2012-01-28 door johnie
La Musette
Weer een heerlijke avond gehad bij La Musette. Zoals altijd gastvrij ontvangen. We kiezen voor een 4-gangen verassingsmenu en Peter maakt daar van het begin tot het eind een feestje van. Bij de keuze van de wijn worden we op een vakkundige wijze geadviseerd door Karin. Kortom een aanrader.
Uitstekend 2012-01-26 door winnyk
Bella Donna
Goed gegegeten. Veel keuze van pizza tot "echt" italiaans. Niet echt goedkoop. Vriendelijke bediening. Inrichting niet bijzonder. buiten busstation.
Goed 2012-01-12 door kis
Il Pappagallo
Geweldig! De eerste echte, dorpse, Italiaan in Nederland. Super pizza's uit een echte houtoven! Voor Nederlandse begrippen is de inrichting wellicht wat rommelig en het licht te fel, maar wat mij betreft draagt dat alleen maar bij aan de Italiaanse sfeer. Een aanrader en voor mij de reis van 3 kwartier zelfs waard!
Uitstekend 2012-01-07 door Arkenbout