Chinees-Indisch (1)
Eetcafé (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Harskamp (4)
Hoenderloo (6)
Meer...26 niet getoond
Ugchelen
Ugchelen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pannenkoeken / Poffertjes, Chinees-Indisch en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Ugchelen? De populaire restaurants in deze maand zijn Pannekoekhuis Ugchelen, Sha-Tin en Ugchelens Belang.
- Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe - La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu.
Recente meningen van restaurants in Ugchelen
Pannekoekhuis Ugchelen
Hier gaan wij dus niet meer heen. Heel lang wachten en toen wij uiteindelijk geholpen werden waren ze ons weer vergeten. Het was wel heel druk. Pannenkoeken niet lekker (niet helemaal gaar/weinig vulling) en ze werden in 2 shifts (we waren met z'n vieren) opgediend met kwartier tussenpoos.
Slecht 2008-08-13 door Chili
Pannekoekhuis Ugchelen
Ik heb wel een lekkere pannenkoek gegeten, een van de betere (ik probeer nog wel eens een pannenkoekenrestaurant uit hier en daar). Wel ontzettend kneuterig decor en ongezellig ingericht.
Redelijk 2008-07-21 door Proever78463