Dit zeggen de gasten over restaurants in Udenhout
Bosch en Duin
We hebben hier onlangs met vier personen gegeten, maar de prijzen zijn erg hoog voor wat je krijgt. Zelf had ik kipsate met slappe kroepkoek, zurige atjar. Mijn tafelgenoot had een haar in zijn eten en 1 van de glazen was beschadigd. Er werdt niet zoveel mee gedaan.
Matig 2012-05-12 door ctimmerman
Bosch en Duin
Hallo, ik was gisteren op Koninginedag in Bos en Duin, het was goed weer , dus het terras zat afgeladen vol, er liepen voldoende obers en serveersters,die me gastvrij ontvingen,ik had binnen 2 minuten mijn drankje , ook de rest van de gasten werden vriendelijk en snel geholpen .er hing ontdanks de drukte een lekkere relaxte sfeer, ik heb een...
Uitstekend 2012-05-01 door Hansfitness
Bosch en Duin
Wij zijn afgelopen zondag gaan lunchen bij Bosch en Duin. Zit op een prachtige locatie. De bediening is erg snel en vriendelijk. Ook de lunch was erg lekker.
Uitstekend 2012-04-27 door klaasjanssen
Bosch en Duin
Bosch en Duin Udenhout is een mooie locatie maar ik raad niemand aan om er te gaan eten. Het eten is echt van slechte kwaliteit en de bediening is niet bepaald vriendelijk. Ik ben er meerdere malen geweest om te dineren en iedere keer zit er bijna niemand in de zaak. Dit heeft natuurlijk een reden en dat is omdat...
Slecht 2012-04-07 door kees23
L'Abeille
Slechte bediening en borden zijn niet restaurant waardig opgemaakt. Totaal niet gastvrij Gerechten worden al afgeruimt als je ernog van zit te eten. Vuile glazen blijven te lang op de tafel staan. De bediening is gewoon slecht en beslist niet gastvrij geen kennis van zaken. Bazin kan geen vriendelijk gezicht trekken heeft er geen zin in. Gewoon een deur verder...
Slecht 2012-04-01 door PimPam
Brasserie Boslust
Brasserie Boslust ademt nog de vriendelijke Brabantse gezelligheid, die op veel horecaplaatsen al aan het verdwijnen is. Een ruim terras, mooie speeltuin met goed onderhouden midgetgolfbaan. Vriendelijke bediening, die oog heeft voor de wensen van de gasten. We voelden ons welkom en waren aangenaam verrast door de vriendelijke prijzen: waar vind je nog een twaalfuurtje voor zo'n E 5,--? Ook...
Uitstekend 2012-03-24 door Bob en Lia
L'Abeille
Hier kun je tegen een voortreffelijke prijs ,rond de 30 euro een 4 gangen diner.fantastisch eten.ongelooflijk man en vrouw bestieren het restaurant.Hij in de keuken ,zij de bediening alles heel relaxed in een huiskamersfeer. Wel reserveren.vaak is het vol.Wij komen hier met regelmaat en altijd dezelfde kwaliteit.AANRADER !!
Uitstekend 2012-03-16 door plukdedag
L'Abeille
Een restaurant waar de tijd stilstaat, de menu's blijven gelijk zeker de verrassingsmenu's die het de term niet waard zijn. Mevrouw heeft ook altijd meer aandacht en interesse voor haar vaste clientele. Zeker geen bezoek meer in de toekomst
Slecht 2012-02-26 door amach3012
Brasserie Boslust
Ik vond het eten bij Brasserie Boslust erg lekker. Eerst hebben we lekker een spannende wedstrijd midgetgolf gespeeld op een mooie baan en daarna lekker op het terras gezeten en ondertussen speelde de kinderen op de trampoline.
Uitstekend 2011-08-27 door maartje636
L'Abeille
Na hier jaren niet geweest te zijn, zijn we weer eens aangeschoven. Al vrij snel kwam ik er achter waarom we al weer een paar jaar niet zijn geweest. Toen ik vooraf om champagne/prosecco vroeg stond de bediening me heel raar aan te kijken ("euh, ik ben best nieuw"). Het bestelde menu met bijpassend wijnarrangement viel ook tegen. In jaren...
Matig 2011-06-17 door mouse1277
Eeterij De Voorkamer
Restaurant eigenaar is gastvrij. Het eten was dit keer niet om naar huis te schrijven. De biefstuk was echt vreselijk taai. Jammer want ze bedoelen het goed, maar het is zonde van het geld.
Matig 2010-12-08 door Linda Gras
L'Abeille
fantastisch eten, heel betaalbaar ongelooflijk in deze ambiance.ook mooie wijnen,gezellige sfeer pas opgeknapt, in warme tinten. AANRADER
Uitstekend 2010-10-29 door plukdedag
L'Abeille
AANRADER,! Hier wordt nog echt gekookt.en voor een prijs die is blijven stilstaan na de invoering vd euro. prijs/kwaliteit.klopt hier nog.
Uitstekend 2010-10-21 door sta-ma
Bosch en Duin
Vandaag hier gegeten. Zitten op een geweldige lokatie. Maar lang moeten wachten op het eten, wat niet erg zou zijn als het eten lekker is. slechte bediening, zelf bestek etc. moeten pakken. Omelet Bosch en Duin besteld, kregen hem met ham wat niet op de menukaart staat. Bediening zei dat dit standaard was. Na wat woorden toch nieuwe omeletten gekregen,...
Slecht 2010-10-17 door atikaa
Bosch en Duin
Deze zaterdag was de bediening onpersoonlijk en het eten was matig. De lunch bestond uit soep en een "goedbelegd" broodje hamburger. De soep (asperge en kerriesoep) was lekker, maar ik heb nergens zo'n fantasieloos en smakeloos broodje hamburger gezien. De fabrieks-diepvries-hamburgers waren gefrituurd en gortdroog, met rauwe rode ui, te grof gesneden. Verder een schaaltje curry apart erbij. We hebben...
Matig 2010-05-09 door fontein12
Uitstekend 2008-09-01 door Proever80486
L'Abeille
Prima eten,zeer exclusief.Prijs,kwaliteit is perfect.Surprise-menu is altijd erg goed,grote porties.Inrichting past vernieuwd,ziet er erg gezellig uit.Een echte aanrader.Groetjes Corne en Rian
Uitstekend 2008-09-01 door Proever80486
Eeterij De Voorkamer
Gastvrij onthaal, lekker eten voor een redelijke prijs. De borden zijn heel mooi opgemaakt, het ziet er allemaal even leuk en lekker uit. De bediening loopt gesmeerd, je voelt je echt gast.
Goed 2007-09-30 door trudie
Eeterij De Voorkamer
Kan zijn reputatie van een jaar geleden niet echt meer waarmaken. Eten is niet slecht maar zeker niet meer wat het geweest is. Ik had vis en dit was zeker uit de diepvries en behoorlijk smaakloos. Nagerecht was heerlijk
Redelijk 2007-08-08 door Proever19795
Bosch en Duin
Een geweldig restaurant, lekkere gerechten, goede bediening en een geweldig terras met een heerlijk uitzicht.
Goed 2007-06-07 door Proever57064
Udenhout
Udenhout biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Udenhout? De populaire restaurants in deze maand zijn Bosch en Duin, Eeterij De Voorkamer en Het Kreitenhuys.
“De lekkerste Thaise restaurants van Udenhout”
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag