Udenhout

Udenhout biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Udenhout? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Kreitenhuys, Eeterij De Voorkamer en Bosch en Duin.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Udenhout!”

1. 1. L'Abeille

Video van een restaurant in en om Udenhout

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Udenhout

Brasserie Boslust

Ik vond het eten bij Brasserie Boslust erg lekker. Eerst hebben we lekker een spannende wedstrijd midgetgolf gespeeld op een mooie baan en daarna lekker op het terras gezeten en ondertussen speelde de kinderen op de trampoline.

Uitstekend 2011-08-27 door maartje636

L'Abeille

Na hier jaren niet geweest te zijn, zijn we weer eens aangeschoven. Al vrij snel kwam ik er achter waarom we al weer een paar jaar niet zijn geweest. Toen ik vooraf om champagne/prosecco vroeg stond de bediening me heel raar aan te kijken ("euh, ik ben best nieuw"). Het bestelde menu met bijpassend wijnarrangement viel ook tegen. In jaren...

Matig 2011-06-17 door mouse1277

Eeterij De Voorkamer

Restaurant eigenaar is gastvrij. Het eten was dit keer niet om naar huis te schrijven. De biefstuk was echt vreselijk taai. Jammer want ze bedoelen het goed, maar het is zonde van het geld.

Matig 2010-12-08 door Linda Gras

L'Abeille

fantastisch eten, heel betaalbaar ongelooflijk in deze ambiance.ook mooie wijnen,gezellige sfeer pas opgeknapt, in warme tinten. AANRADER

Uitstekend 2010-10-29 door plukdedag

L'Abeille

AANRADER,! Hier wordt nog echt gekookt.en voor een prijs die is blijven stilstaan na de invoering vd euro. prijs/kwaliteit.klopt hier nog.

Uitstekend 2010-10-21 door sta-ma