Frans (2)
Margraten (5)
Meer...25 niet getoond.Restaurants in Ubachsberg - Frans
Sorteren op:
Ubachsberg
Ubachsberg biedt 2 restaurants.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Ubachsberg
De Leuf
Als je echt een avond wilt genieten van kwalitatief zeer goed eten, culinaire hoogstandjes en smaakexplosies dan gun jezelf een avond bij De Leuf. Het is echt wachten op de 3de ster. Dat verdienen ze zeker.
Uitstekend 2012-02-25 door frauke
De Leuf
Heel goed Restaurant bediening is vriendelijk, eten is goed.prijs kwalitiet is ook heel goed, wij zullen er zeker nog te zien zijn.
Goed 2011-06-27 door wjagers
De Leuf
Wij hebben heerlijk gegeten en genoten. Het was een kadoo van onze zoon.
Uitstekend 2011-06-26 door bbouten
De Leuf
Mijn vriend en ik hebben een heerlijke avond bij de Leuf gehad. Alles klopte en was in balans. Wij hebben bij menig sterrenrestaurant gegeten maar hier hebben ze het echt begrepen. Een topper. Pure verwennerij en mede dankzij Iens ook nog voor een scherpe prijs.
Uitstekend 2011-06-25 door reisdame
De Leuf
We hebben zalig gegeten bij De Leuf! Prachtige entourage, zeer verfijnde verrassende smaakcombinaties en knap gecombineerde wijnen erbij. Het was een ware tractatie! Een feest van smaken, structuren en het oogstrelend opgemaakt.
Goed 2011-06-25 door dona balates