Brasserie (1)
De Veenhoop (1)
Deinum/Leeuwarden (1)
Den Ham (3)
Dokkum (18)
Dokkumer Nieuwe Zijlen (1)
Donkerbroek (1)
Drachten (30)
Meer...41 niet getoond.Twijzel
Twijzel biedt 1 restaurants.
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Twijzel
Interieurcafé
Goed! goede ingrediënten, goed bereid, goede prijs/kwaliteit verhouding. Vooral voorafjes waren erg verrassend, maar ook de 'klassieke' varkenshaas met champignons nog nergens zó lekker aangetroffen.
Goed 2012-04-16 door Proever63537
Interieurcafé
Wij hebben hier heerlijk getafeld. Uitstekende kwaliteit, en heerlijk relaxed gegeten. Wij komen zeker nog een keer terug als we in de buurt zijn. Veel succes en voor de rest je moet er zeker een keer gaan eten.
Uitstekend 2012-03-21 door Haaglanden
Interieurcafé
Inmiddels hier meerdere keren gegeten en het is elke keer ambachtelijk goed! Zowel tijdens de lunch als diner. Ook geborreld met daarbij behorende hapjes; welke veelal zelfgemaakt zijn en van Friese afkomst! Een aanrader voor een ieder die het nog niet kent!
Uitstekend 2011-12-11 door MSwarte
Interieurcafé
Prachtige locatie, mooi interieur, prachtig terras met mooi uitzicht over de tuin en achterliggende weide met schapen. Goede vriendelijke bediening, geen haastwerk. Leuke kleine verfijnde gerechten gemaakt van goede kwalitatieve basisproducten. Prijsstlling is ook goed.
Uitstekend 2011-08-25 door Stille genieter