Twello

Twello biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Twello? De populaire restaurants in deze maand zijn Swinckels in Twello, Nieuw Peking en De Waardige Waard | lunch - diner - café.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Twello”

Video van een restaurant in en om Twello

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in Twello

Swinckels in Twello

Gisterenavond meer dan zalig gegeten bij Swinckels in Twello! En wat een heerlijk plekje in de serre. Als voorgerecht de proeverij van amuses daarna eendenborst met vijgensaus: mmmm....lekker! We sloten af met verrassend fijn aangeklede kaasjes en ijs en citroentaart na. Swinckels in Twello: een aanrader!

Uitstekend 2012-05-22 door Estherella

Swinckels in Twello

Wij hebben het Sam Sam menu gehad. Het eten was heerlijk, het hoofdgerecht bestond uit vlees en vis. Met name het rundvlees was erg mals en lekker. De bediening was prima. Niet superalert, maar wel relaxed en attent. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed 2011-11-20 door mrfb

Swinckels in Twello

Wij zaten met ons eigen gezelschap in de Herenkamer. Heel gezellige ruimte, met eigen bediening. Mijn voorgerecht zag er uit als een platgetrapte mislukte gehaktbal, maar was verrassend lekker.! Hoofdgerecht heerlijke mix van verschillende wildgerechten. Dessert was prima, met oa lekker fris watermeloenijs.

Goed 2011-11-05 door byjoux

Swinckels in Twello

We hebben nu meerdere malen bij Swinckels gegeten met wisselende ervaringen. Bediening was door de drukte niet altijd even alert, ook gaf de gastvrouw veel aandacht aan bekenden van haar, wat niet erg professioneel overkomt als andere gasten behoorlijke tijd moeten wachten. Hoofdgerechten waren meestal ok, ik vind ze beter in vlees dan in visgerechten. Tiramisu veel mascarpone in gebruikt,...

Redelijk 2011-10-17 door NatalieK

Hotel Cafe Restaurant Taverne

Sfeervol restaurant, warme inrichting met een wisselende kaart met oa. wild gerechten. Het is een restaurant wat de tijd voor je neemt, prima natuurlijk, maar als je een keer wat minder tijd hebt moet je dat duidelijk aangeven. Maar daar gingen ze goed mee om. Goede wijn en in prima prijs/kwaliteit verhouding. Minder geschikt om te eten met kleine kinderen....

Goed 2011-10-17 door NatalieK