Tiel

Tiel biedt 36 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Bbq, Grill.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Tiel? De populaire restaurants in deze maand zijn Tokyo Lounge, Bij Casper en BuitenSporig.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Tiel”

1. 1. Anadolu

Video van een restaurant in en om Tiel

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in Tiel

San Tiago

Hebben onlangs met 6 personen bij San Tiago gegeten. Prima service, personeel komt vaak langs om te vragen of je nog iets wilt drinken. Voorgerecht werd snel gebracht, hoofdgerecht liet wat lang op zich wachten maar smaakte perfect, vlees (rib eye) van zeer goede kwaliteit, heerlijke frites. Spare ribs ruim voldoende en pittig van smaak. Wij komen hier zeker nog...

Uitstekend 2012-05-23 door mythe

Tokyo Lounge

Heerlijk gegeten (sashimi, botervis), de meeste bediening was prima en het meeste eten heel goed. En dat voor € 25 per persoon!!! Ook de wijn was erg lekker

Goed 2012-05-23 door DiMaService

Bij Casper

Prima restaurant. Mooie inrichting, lekkere stoelen. Bediening is aardig en er kunnen dingen buiten de kaart die overigens nogal 'culinair' is. Betaalbare menu's.

Uitstekend 2012-05-23 door Alv

Bij Casper

Een tijdje geleden heb ik met vrienden heerlijk gegeten bij Casper! Bediening was goed en had verstand van zowel eten als drinken, het eten zelf was verrukkelijk! Je proeft dat alles in eigen keuken eerlijk wordt bereid! En dat voor een zeer nette prijs. Absolute aanrader!

Uitstekend 2012-05-22 door erik1987

Bistro de Buurvrouw

Simpele kaart, met matige kwaliteit gerechten. Aspergesoep als amuse? Vlees is net gaar, matige creme brule zonder frangelico smaak. Onbegrijpelijk waar de relatief hoge cijfers vandaan komen. Geitenkaassalade zonder enige dressing, in een verkeerd bord. Bediening loopt met vieze kleding rond. Jas wordt bij binnenkomst wel aangenomen, alleen als je weg gaat moet je hem zelf van de kapstok...

Matig 2012-05-15 door dagoberg