Tholen

Tholen biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Vis.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Tholen? De populaire restaurants in deze maand zijn Strand Oesterdam, Hart van Tholen en Hof van Holland.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Tholen”

1. 1. Hart van Tholen

Video van een restaurant in en om Tholen

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Tholen

Hof van Holland

Gezellige intieme sfeer, rustige muziek, kwaliteit eten goed, variatie menu niet al te groot, kwantiteit goed, bediening prettig.

Goed 2012-02-23 door VanHeteren

Hart van Tholen

Ons eerste doel van twee dagen "Zeeland" was Tholen. Na een wandeling door de stad zagen we aan de Markt een heerlijk terras in de zon (het was november!). De lunch op het terras (linzensoep en hutspot met een overheerlijk stukje kipfilet) was uitstekend! We kregen alle aandacht én het recept voor de bereiding van de kipfilet (na een achteraf...

Uitstekend 2011-12-13 door Proever77688

De Sixties

Gewoon leuk, gezellig zonder toestanden. Eerlijk en oprecht eten en personeel. Normale prijzen. Aanrader voor iedereen. Grtz Jacolien

Goed 2011-12-01 door jacolientje

Hotel-Restaurant Zeeland

Een ding weten we zeker, hier gaan we nooit meer terug. Eten was beslist onder de maat, de glazen huiswijn veel te duur en de wachttijden tussen de verschillende gerechten -notabene het menu van de dag - (we waren in het hele restaurant slechts met 4-man) veel te lang. Kortom een ongezellige avond, sfeerloos...weggegooid geld!

Matig 2011-11-20 door elsenleo

Hart van Tholen

Wij komen al heel veel jaren met plezier in Hart van Tholen, een uitstekende gastvrouw, dagverse producten voor een goede prijs en heel vriendelijk personeel ondanks de opmerking die ik elders op deze site lees. Kortom, een dikke aanrader!

Uitstekend 2011-11-18 door S-andra