Restaurants in Terschelling Midsland
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Terschelling Midsland. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Terschelling Midsland. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Terschelling Midsland
Terschelling Midsland biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Terschelling Midsland? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Golfje, D' Drie Grapen en Onder de Pannen.
“Recentelijk beoordeeld in Terschelling Midsland”
- 1. De Koffiepot
- 8. Grand Café Restaurant Actania
- 9. Hans en Grietje
- 10. Strandpaviljoen De Branding
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Terschelling Midsland
De Koffiepot
Gebakken sliptongen en biefstukken kun je overal wel eten op Terschelling, maar voor wie wat meer culinair avontuur en raffinement wil, is De Koffiepot het juiste adres. Heerlijk vegetarisch gerecht van loempia met zeekraal gegeten en een geweldige mangomousse als dessert. Asperges en cranberry-ijs van mijn tafelgenoten waren ook uitstekend. De bediening is zoals je hem altijd zou willen: hartelijk...
Uitstekend 2012-05-08 door Eleonora40
't Golfje
Gisterenavond met vier personen bij 't Golfje gegeten en genoten! De kok kookte de sterren van de hemel en beide gastvrouwen wisten alles te vertellen over de heerlijke gerechten en daarbij perfect passende wijnen. Als we weer op Terschelling zijn gaan we zeker bij 't Golfje eten.
Uitstekend 2012-05-06 door ennetje
't Golfje
Wij hebben 2 weken geleden (april 2012) hier gegeten. Hadden geen trek in de toeristen menu's over het hele eiland, dit op de gok geprobeerd. En wat een gok! Heerlijk gegeten. Het wijnarrangement erbij was ook helemaal top. Bij het opgeven van de bestelling heeft een van ons aangegeven vanwege een maagverkleining bij voorkeur 2 voorgerechtjes te nemen, het eerste...
Uitstekend 2012-05-06 door hasso123
Onder de Pannen
Mijn partner en ik hebben heerlijk gegeten hier.Wat opviel was de sfeervolle ambience en de bijzonder vriendelijke eigenaresse waardoor we ons welkom voelden.De menukaart bied voldoende mogelijkheden;er is voor elk wat wils,voor een betaalbare prijs.Beide kozen we voor de gevulde varkenshaas die helaas geserveerd werd op een lauw/koud bord.Maar qua smaak was het vlees met de bijgerechten ruim voldoende.Dat...
Uitstekend 2012-04-22 door Supersproet
Onder de Pannen
Al diverse keren hier gegeten; de bediening is perfect. Volledige aandacht voor de gasten. Er wordt regelmatig gevraagd of alles voldoende is en naar wens. Kaart is eenvoudig maar gerechten zijn allemaal zeer smakelijk. Blijf hier zeker komen bij verblijf op Terschelling
Uitstekend 2012-04-18 door Johan23