Dit zeggen de gasten over restaurants in 't Harde
Amuse
Prijs-kwaliteitsverhouding niet gunstig. Duur dus. De menukaart pretendeert veel, maar toch mixen ze rare dingen met elkaar in een poging iets aparts voor te schotelen. Vis was beetje koud en zelfs deels rauw. Bediening daarentegen erg aardig.
Matig 2012-04-16 door corinepauline
Amuse
Eten bij Amuse is een heerlijk avondje uit. Gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en maken altijd tijd voor een gesprekje. Waar het om gaat is natuurlijk het eten, dat is fantatisch, verrassend, heerlijk. Je krijgt precies wat en hoe je het wil. De prijs is wat hoog (persoonlijk) maar ik zoek graag een reden om naar Amuse te gaan
Goed 2012-02-13 door tbeekman
A La Wok
2 jaar rond eind jan geweest. Heerlijk gegeten en uitstekend personeel! Een echte aanrader. Volgend week gaan we een midweek naar Landal en gelukkig door iens het adres gevonden van deze uitstkende wok restaurant.
Uitstekend 2012-01-22 door risha
De Chinese Muur
AL 24 JAAR VOOR ONS DE BESTE CHINEES . VEEL RESTAURANTS BEZOCHT MAAR WE KOMEN STEEDS WEER UIT IN 'T HARDE GEWELDIG!!!!!
Uitstekend 2011-11-29 door willeke480
Amuse
Ik at hier vorige week maandagavond. Onderweg van Emmen naar Den Haag zochten wij wat om te eten en via Iens vond ik dit restaurant. Wij hebben heerlijk gegeten bij amuse. Het is duidelijk dat zij heel veel aandacht besteden aan de kwaliteit van het eten. Volgens mij was alles vers en zij geven aan te streven alleen streekproducten te...
Uitstekend 2011-03-11 door Timswalens
De Chinese Muur
Kwaliteit wordt steeds slechter bij dit restaurant. In het verleden was het Ka Wah, daarna chinese muur maar laatste tijd heb ik al meerdere malen slechte kwaliteit afhaal gehad en het waren niet altijd de goedkopste gerechten die ik haalde, soms kantonese specialiteit wat niet te eten was en zeker geen specialiteit. Kom er ook niet meer
Matig 2010-08-12 door kruimeltje
De Chinese Muur
Alleen afhaal gegeten, uitstekende service, Babi Pangang altijd vers (zowel doordeweeks als weekends). Wel bij Koe Loe Yoek ofzo vragen of ze de saus apart erbij leveren. Gefrituurde balletjes met saus erbij maakt het niet knapperig.
Uitstekend 2009-11-12 door larsjansen
A La Wok
Sluit me aan bij Dirk hoor. Lief en aardig deze Hardense City Wok: ze maken de gerechten uiterst goed en vriendelijk voor je klaar. Kom daar maar eens om in de Randstad. Nu nog wat sushi als voorgerechten erbij en de eeuwige ijsbar als toetje af en toe gevarieerd en ze verdienen de kwalificatie 'uitstekend'. Groetjes!!!
Goed 2007-08-07 door Proever61415
A La Wok
Op vakantie en gegeten in het restaurant "A la wok". Goed restaurant, erg kindvriendelijk voor een gezin met kinderen. Eens weer wat anders dan een pannenkoekenrestaurant. Ook de kinderen hebben heerlijk gesmuld van de soep, de hapjes (banaan), patat en stukjes gefrituurde visfilet. Voor ons uiteraard wokken met een ruime (en goede) keuze aan vlees, vis, verse groenten wat dan uiteraard...
Goed 2007-07-21 door Proever32770
Pannekoekhuis 't Harde
Gisteren op terugreis naar Rotterdam \"even snel\" een hapje gegeten in dit pannekoekhuis. Het was heerlijk, we hebben het menu voor € 12 gekozen met (uitstekende) tomatensoep; pannekoek met ham en (verse) champignons en een heerlijk dessert van vanille ijs, slagroom en warme kersen. Tot gauw!
Uitstekend 2007-02-11 door Lugtiglekker
Amuse
Verschillende keren gegeten in dit restaurant, de ongedwongen binnenkomst laat zien waar het gastvrijheidgilde voor staat. Het eten is elke keer weer heerlijk en verrassend. De chef kok houdt rekening met je persoonlijke wensen en je kunt merken dat hij echt voor zijn vak staat. De sfeer is rustig en relaxt en de bediening uitstekend. Al met al een restaurant wat we nog...
Uitstekend 2006-09-01 door Proever50707
Amuse
Leuke informele sfeer. Vooral de wildgerechten zijn tongstrelend met daarbij uitstekende wijnen.
Goed 2005-02-06 door Proever29483
Amuse
Erg leuke bediening, zelf vind ik het verrassingsmenu altijd heel leuk. Stijlvol maar toch heel informeel. Een echte aanrader!
Uitstekend 2005-01-13 door Proever28207
't Harde
't Harde biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees, Europees en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in 't Harde? De populaire restaurants in deze maand zijn Amuse, Pannekoekhuis 't Harde en De Chinese Muur.
“Mooiste plekjes van 't Harde”
- 1. Amuse
- 2. De Chinese Muur
- 3. Pannekoekhuis 't Harde
- 4. A La Wok
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli