't Goy
't Goy biedt 1 restaurants.
- Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari
Recente meningen van restaurants in 't Goy
Tapasbar Huize den Eng
Enorm lekkere tapas tegen een ongekend lage prijs (+- 18 euro.)Je krijgt steeds een menulijst waar je p.p. steeds twee tapas mag aankruizen. Daar zitten ook heerlijke salades / crostini / patatjes bij. Je mag hapjes bestellen zo veel keer als je zelf wilt en ze zijn stuk voor stuk heerlijk!
Uitstekend 2011-01-16 door brandje
Tapasbar Huize den Eng
Heerlijk gegeten met een grote groep. De bediening was aardig en erg snel, we zijn niets tekort gekomen. De inrichting is erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!
Goed 2010-11-08 door angelab
Tapasbar Huize den Eng
We probeerden het op een donderdagavond na een eerder echec op zaterdagavond. Toen zat de tent ramvol en kregen we een voor ons vieren veel te klein tafeltje bovenop een gezelschap met veel kleine kinderen. Nauwelijks ruimte om je te bewegen en gekrijs in je oor. Daarom verlieten we toen de tent nog voor we gegeten hadden. Deze donderdagavond was...
Redelijk 2010-10-29 door Tonk
Tapasbar Huize den Eng
Ik weet niet waar Maaike gegeten heeft, volgens mij in een ander restaurant. De tapas waren heerlijk en heel divers, ik heb een spaanse moeder en weet hoe tapas moeten smaken. Vindt het zelfs lekkerder als in Spanje, waar ik voor mijn werk ook veel ben. Heerlijk ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening,voor een hele schappelijke prijs.
Uitstekend 2010-04-28 door eussie52
Tapasbar Huize den Eng
Het eten is hier niet goed. Als je aan lamsrackjes denkt zo in april dan denk je echt aan heerlijk mals vers vlees. maar niets is minder waar. Het was oud en taai vlees zo uit de diepvries van een lammetje uit 2006. Crostini's waren besmeerde stokbroodjes en ook de vleesspiesjes kwamen uit een pakje. Als klapper kwam de koffie...
Slecht 2010-04-14 door maaike112