Restaurants in Strijen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.4

Shanghai

Chinees
Boompjesstraat 16-18

Strijen

Strijen biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees, Hollands en Pannenkoeken / Poffertjes.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Strijen? De populaire restaurants in deze maand zijn Eetcafé Cyprus, Restaurant Pinokkio en het Wapen van Strijen.

refresh Top 10

Video van een restaurant in en om Strijen

Restaurant video van Dewi Sri

Recente meningen van restaurants in Strijen

het Wapen van Strijen

Regelmatig komen wij hier een hapje eten en dat bevalt ons prima. een echte aanrader om gezellig een avondje te proberen; zeker de schnitzel is perfect; zo vind je er geen tweede! Ook kun je er een lekker biertje drinken, zelfs is er, als dessert, een zeer speciale thee met tequila en slagroom voor de echte liefhebbers!

Uitstekend 2012-01-29 door Lowlandsphil

One-Express

Toen de vorige eigenaar wegging vond ik het best jammer, want zij waren best goed. Maar wat hebben wij daarvoor teruggekregen zeg. Alle gerechten zijn een ware delicatesse. Vele gerechten van hun restaurant ken ik niet eens maar toch heb ik een paar daarvan uitgeprobeerd, mooi gepresenteerd en de smaak is erg goed! Ik kom zeker terug!!

Uitstekend 2012-01-17 door Jvstrijen

het Wapen van Strijen

Na een weekendje weg half december aten we een hapje bij het ons (tot dan) onbekende Wapen van Strijen. De bediening is vriendelijk, het eten was goed (en vrij veel), de prijs redelijk. Waar wij ons echt aan stoorden was de rookwalm die in het restaurant hing: er werd in het kroeggedeelte (door een gang gescheiden van het restaurant) flink...

Goed 2012-01-02 door bianca72

Franscesco

Zeer goede pizza, beter dan ik bij veel tenten heb geproefd. Echte een afhaal pizzaria of laten bezorgen. Prijzen zijn uitstekend, niks teveel gevraagd en de kwaliteit is er naar. Soms duurt het lang om te bestellen maar dat krijg je met kwaliteit.

Uitstekend 2011-11-22 door Timmeh1981

het Plein

Voor het eerst geweest, heten was niet slecht, maar het duurde veel te lang voordat het opgediend was. Er waren 3 tafels bezet en we hebben 45 min moeten wachten. Het is daar ook een hoog ons kent ons gehalte. Moet je van houden...wij dus niet.

Redelijk 2011-10-23 door mintveld