Restaurants in Stellendam

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.5

€-,-

Haringvliet Expo Restaurant

Haringvlietplein 3

Stellendam

Stellendam biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Vis, Internationaal en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Stellendam? De populaire restaurants in deze maand zijn De Zeemeeuw, 't Wapen van Stellendam en Restaurant aan de haven Berrisz.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Stellendam”

Video van een restaurant in en om Stellendam

Restaurant video van Sogno

Recente meningen van restaurants in Stellendam

't Wapen van Stellendam

Prima restaurant,lekker eten en volop keuze, goede bediening en gezellige inrichting.

Goed 2011-07-25 door shatimo

Restaurant aan de haven Berrisz

We zijn bij Berrisz mosselen gaan eten. Alles was dik in orde, de mosselen goed bereid, geserveerd met lekkere frieten en sausjes. De bediening was prima, leuk restaurant met mooi uitzicht. Enige aanmerking: de muziek zou wat stemmiger kunnen, maar smaken verschillen.

Goed 2011-07-01 door djoe

Restaurant aan de haven Berrisz

Mooie locatie met fraai uitzicht, maar verder een doorsnee interieur, doorsnee menukaart, doorsnee bediening, doorsnee gerechten, doorsnee smaken ... eigenlijk doorsnee alles. Dus wel OK, maar met gemiste kansen voor iets veel beters.

Redelijk 2011-05-02 door Thomas Maxwell

't Wapen van Stellendam

Prima zaak. Keurige bediening. Zo maak je het niet vaak meer mee. Goed eten. Ietwat bruin decor maar past wel. Kortom, niks mis mee.

Goed 2010-10-22 door Proever78404

De Zeemeeuw

Dit restaurant is een goede vermelding waard, het heeft een prachtig uitzicht op de buitenhaven van Stellendam en op de Noordzee. Het is een visrestaurant, maar anders kan ook. het eten is van voor t/m nagerecht perfect van smaak en opmaak. Verder is de bediening kundig en vriendelijk, zijn de wijnen goed en is de prijs zeer redelijk. Hou je...

Uitstekend 2010-06-19 door E. Leentvaar