Stegeren
Stegeren biedt 1 restaurants.
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Stegeren
De Hongerige Wolf
Op een avond gegeten. Personeel was op een dame na erg vriendelijk en beleefd. Mooi terras en vlotte en snelle bediening. Nou kan je over het algemeen niet heel veel verpesten aan een schnitzel maar de gene die ik kreeg voorgeschoteld was niet goed. Veel te droog, en de kortst viel er helemaal af. De zalm van mijn vrouw was...
Matig 2011-07-04 door Mich75
De Hongerige Wolf
Woensdag 16-3-2011 was het niet erg druk, dit zal alles te maken hebben met het langdurig afgesloten zijn van de N34. Gelukkig kwam er na ons nog een groep mannen eten, anders hadden we er alleen gezeten. Hertenbiefstuk was er niet, als vervanging tournedos, die voortreffelijk smaakte. De varkenshaaspuntjes in champignonssaus waren ook lekker, op enkele droge stukjes na....
Goed 2011-03-18 door KVHK
De Hongerige Wolf
Kom hier voor een goede, stevige maaltijd. Kaart is niet erg vernieuwd. Spare-Ribs stellen bijna nooit teleur. Kan druk zijn, ook met kinderen. Vriendelijke bediening, meesten met goede ervaring maar ook aanvulling van (vakantie?)krachten. Goed invalidentoilet incl beugels!. Aparte rookruimte (binnen) direct naast eetruimte. verhuren ook zalen. Voldoende P-gelegenheid.
Goed 2009-08-03 door eijmker
De Hongerige Wolf
Toen wij er waren was het druk en we moesten redelijk lang wachten op het eten. Het eten was ruim voldoende, maar wel erg zout. Gezellige wat ouderwetse Hollandse inrichting.
Redelijk 2008-11-05 door naa-kin
De Hongerige Wolf
Zeer attent personeel. Lekker eten, grote porties. Schnitzel om je vingers bij op de eten. Echte Hollandse kost. Grote porties. Aziatisch vispannentje was jammer, kwestie van schoenmaker blijf bij je schnitzel-leest wellicht?
Goed 2008-07-21 door Proever78463