Algemeen (1)
Donkerbroek (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Steenwijk
Sorteren op:
Steenwijk
Steenwijk biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bbq, Grill en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Steenwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Woody's House, De Oude Vesting en De Rechter Van Steenwijk.
“Nieuwste aanwinsten in Steenwijk”
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Steenwijk
De Eese
Als passanten afgelopen zondag even iets eten in dit hotel restaurant.........Bij binnenkomst eerst maar eens gevraagd of er nog wel een restaurant was, het leek alsof alles al lang gesloten was. Jawel we konden in het restaurant gaan zitten. Bediening was vlot bij ons en ook het drankje kawam vlot. We bestelden het dag menu van 17,50. Nou wat een...
Slecht 2012-05-24 door mx5 Freaks
Woody's House
Sfeervol restaurant, erg vriendelijke bediening en subliem eten, kortom een TOPTOKO!!! Zeker een aanrader en wij gaan zeker terug als we in de buurt zijn
Uitstekend 2012-05-17 door hennie5
De Oude Vesting
Prima restaurant. Geweldig gegeten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aardige bediening en gunstige ligging. Een aanrader.
Goed 2012-05-04 door c55
Rhodos
Vriendelijke en zeer gastvrije ontvangst. Attent personeel. Eten is van goede kwaliteit, zowel a la carte als het buffet. Bovendien een prachtig historisch pand, dat zeer smaakvol is verbouwd.
Uitstekend 2012-04-08 door joke_en_wibo
Barbeque Buffet Restaurant De Opschepper
Wie gaat voor de hoeveelheid kan hier goed terecht. De kwaliteit is ver te zoeken, alles is gemiddeld, niets is slecht, niets is erg goed, personeel is vriendelijk. De pangasius wordt voor Tong verkocht en de kabeljauw is ook niet wat men zegt dat t is. De kant en klare gerechten zijn tamelijk standaard. Er is altijd genoeg en je...
Matig 2012-03-07 door Kilojuul