Restaurants in Stavoren

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.8

Stationsweg 1

It Hearehus

Hellingpad 2

Stavoren

Stavoren biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Stavoren? De populaire restaurants in deze maand zijn Stadsboerderij de Koebrug, It Hearehus en De Potvis.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Stavoren!”

1. 1. Stadsboerderij de Koebrug

Video van een restaurant in en om Stavoren

Restaurant video van Amstelfort

Recente meningen van restaurants in Stavoren

De Potvis

Heerlijk gegeten in de loungehoek van het terras met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Men vond het prima om in de loungehoek van de lage tafel te eten. Goede vismaaltijden met lekkere groenten, aardappelen en patat niet vet en lekkere salade met genoeg dressing. Bediening was attent alleeen als het terras wat drukker wordt verslapt de aandacht.

Goed 2012-05-20 door pelin

De Hobbelschuit

We hebben hier op 6 mei 2012 gegeten met 3 kinderen en 3 volwassenen. Gezellig interieur. Gasopenhaard in het midden. Prima ontvangst, de kinderen voelden zich meteen thuis. We hadden vanwege de goede recensies voor dit restaurant gekozen. We hebben inderdaad heerlijk gegeten. Alles vers bereid, biologisch, seizoengroentes, vergeten groentes. Met andere woorden: culinair. Heerlijke vis. Goede wijn, per glas...

Uitstekend 2012-05-07 door evdalen

De Visserman

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.

Uitstekend 2011-11-02 door memmie

De Hobbelschuit

Zondag 25 september hier gegeten met 14 personen van onze cabrioclub.Het is een culinair cafe en dat schept verwachtingen maar de naam is eigenlijk een understatement, met wat een ongeloofelijke passie en kwaliteit wordt hier gekookt en bedient, geweldig echt meer als verrassend. Wij als cabriovrienden die al een beetje verwend zijn zeg maar en dan (voor ons allemaal) deze culinaire...

Uitstekend 2011-09-27 door HvanTurnhout

It Hearehus

Heerlijke Laaksummer bot gegeten. Bediening was uitermate vriendelijk en ook de kok kwam informeren. Super en zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekend 2011-07-29 door Peachy