Biologisch (1)
Easterwierrum (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Stavoren
Sorteren op:
Stavoren
Stavoren biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Stavoren? De populaire restaurants in deze maand zijn Stadsboerderij de Koebrug, It Hearehus en De Potvis.
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Stavoren
De Potvis
Heerlijk gegeten in de loungehoek van het terras met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Men vond het prima om in de loungehoek van de lage tafel te eten. Goede vismaaltijden met lekkere groenten, aardappelen en patat niet vet en lekkere salade met genoeg dressing. Bediening was attent alleeen als het terras wat drukker wordt verslapt de aandacht.
Goed 2012-05-20 door pelin
De Hobbelschuit
We hebben hier op 6 mei 2012 gegeten met 3 kinderen en 3 volwassenen. Gezellig interieur. Gasopenhaard in het midden. Prima ontvangst, de kinderen voelden zich meteen thuis. We hadden vanwege de goede recensies voor dit restaurant gekozen. We hebben inderdaad heerlijk gegeten. Alles vers bereid, biologisch, seizoengroentes, vergeten groentes. Met andere woorden: culinair. Heerlijke vis. Goede wijn, per glas...
Uitstekend 2012-05-07 door evdalen
De Visserman
Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.
Uitstekend 2011-11-02 door memmie
De Hobbelschuit
Zondag 25 september hier gegeten met 14 personen van onze cabrioclub.Het is een culinair cafe en dat schept verwachtingen maar de naam is eigenlijk een understatement, met wat een ongeloofelijke passie en kwaliteit wordt hier gekookt en bedient, geweldig echt meer als verrassend. Wij als cabriovrienden die al een beetje verwend zijn zeg maar en dan (voor ons allemaal) deze culinaire...
Uitstekend 2011-09-27 door HvanTurnhout
It Hearehus
Heerlijke Laaksummer bot gegeten. Bediening was uitermate vriendelijk en ook de kok kwam informeren. Super en zeker voor herhaling vatbaar!
Uitstekend 2011-07-29 door Peachy