Dit zeggen de gasten over restaurants in Spijkenisse
Merz
Lekker geluncht bij de Merz! Goede service en snelle bediening. Lekkere broodjes serveren ze hier en dat is zeker waar voor je geld. Een aanrader!!!
Uitstekend 2012-05-19 door Dinnersearch
Giva lunch & Lekkers
We zijn op aanraden van onze buren komen koffie drinken en hebben een broodje genomen. Ik ben zeer nieuwsgierig geworden naar de andere mogelijlkheden.
Goed 2012-04-08 door MichElise
De Krom
Alles was gewoon goed. De inrichting heel sfeervol en gezellig. We zaten op comfortabele banken bij het raam. De bediening was erg klantvriendelijk en vlot en snel. Ook al werd het steeds drukker, we hoefden niet lang op ons eten te wachten. Het eten was erg smaakvol en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Kortom, ik heb echt niks te klagen over...
Uitstekend 2012-03-31 door Limabravo
Angkasapuri
Het eten is hier altijd goed. Een ware traktatie! De Nasi Kuning is heerlijk net zoals de Pisang Goreng. Afhalen is aan te raden!
Uitstekend 2012-03-21 door sirious
Zorba de Griek
Met enige regelmaat zijn wij bij Zorba en meneer Duskas te gast waar wij altijd als oude bekenden ontvangen worden. Wij genieten altijd met volle teugen van de gastvrijheid en de heerlijke gerechten uit de Griekse keuken - af en toe zelfs beter dan in Griekenland!
Goed 2012-03-21 door Proever72467
De Krom
Is sinds een paar jaar al ons huisrestaurant. Ook al is in het weekend bomvol, er is altijd nog een tafeltje vrij, of even aan de bar wachten. Huiskamerentourage, rustige muziek, snelle bediening, verse produkten, enz., enz.
Goed 2012-03-20 door JanBos
Olijf
Afgelopen zaterdag hier gegeten en was uitstekend. Hadden pas vrijdagavond gebeld en ondanks dat ze vol zaten hebben ze toch nog een tafeltje voor ons 4en weten te vinden. de bediening was zeer vriendelijk en kwamen genoeg langs om te vragen of we nog wat wilde drinken (is tuurlijk extra omzet maar is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend). Eten was goed en...
Uitstekend 2012-03-11 door Edwin35
Giva lunch & Lekkers
We komen hier heel regelmatig en alles is altijd even lekker en mooi opgemaakt. Ontzettend gastvrije bediening. Zeker de koopavondmenu's zijn een aanrader. Ook om af te halen!
Uitstekend 2012-03-11 door lindat47
Grand Cafe V34
Heerlijk eten in een ontspannen sfeer waar alles altijd goed op smaak is en ook erg mooi opgemaakt! We blijven hier terugkomen!
Uitstekend 2012-03-11 door lindat47
Zorba de Griek
Van de week hier gegeten eten voor en hoofdgerecht was perfect en de sfeer was goed en gezellig.Lekkere griekse wijn. Vriendelijke bediening. We hadden een geslaagde avond.
Goed 2012-03-10 door peer28peer
In den Biesenschuur
Wij hebben sinds kort pas In den Biesenschuur ontdekt, en dit wordt voortaan ons uitje! Alles wat er geserveerd wordt is heerlijk van de theesoorten, tot de hartige en zoete lekkernijen aan toe! Ja ik heb een nieuwe 'liefde' ontdekt, en dat is deze tearoom!
Uitstekend 2012-03-07 door ffzo
Pappagallo
Kom er al een aantal jaren, glijdt de laatste tijd flink af. Slechte en trage bediening (te weinig en ongeoefend personeel). Ondanks reserveren toch lang wachten aan de bar terwijl tafel al klaar stond. Bijgerechten niet warm, moet vragen om brood.
Matig 2012-02-26 door Rob53
Steakhouse Maxima
wij hebben hier heerlijk gegeten, je moet soms lang wachten op je gerecht, dat is dan weer jammer. De stoelen en tafels zijn krap, gemaakt voor maatje 34/36 denk ik. verder een dikke pluim.
Goed 2012-02-14 door geerrtje
Olijf
had ruim van te voren gereserveerd, toch was er denk ik niet op ons gerekend. Ze hadden erg veel moeite om voor ons een plaatsje te vinden. dat was jammer, want je staat maar te wachten. Uiteindelijk aan een hoge tafel terecht gekomen, dat vond ik zeer onprettig. Toen we dat aangaven werd er een beetje moeilijk gedaan,,, dat komt...
Redelijk 2012-02-14 door geerrtje
De Gulle Gaper
de gulle gaper ziet er geweldig uit, maar als je het prijskaartje uiteindelijk ziet, dan zinkt de moed je in de schoenen. Wat je moet betalen staat niet in verhouding tot wat je hebt gegeten. Nee.... voor ons niet meer.
Matig 2012-02-14 door geerrtje
Grand Cafe V34
Dit weekend gegeten in V34, Top eten voor een goede prijs. Sfeer is prima. Komen hier zeker nog terug. Echte aanrader voor een ieder die in een ontspannen sfeer net effe anders wil eten
Uitstekend 2012-02-13 door RSMEK
Maxima dos
Als, inmiddels vaste klant, kan ik geen ander oordeel geven dan 'uitstekend'! Dit Argentijns Grillrestaurant in het hartje centrum van Spijkenisse maakt één van de lekkerste Spare-ribs van Spijkenisse en omgeving. De kaart is vrij uitgebreid en je wordt verwelkomt met een eigengemaakt voorafje van deegwaar en een smeuiig sausje. De bediening is jong, vlot en erg gezellig en ook de eigenaresse doet...
Uitstekend 2012-02-10 door DJMaximum
Zus & Zo
Hier vaak lekker gegeten voor een klein prijsje. Maar sinds de kok weg is en de voormalig serveerster in de keuken staat, is zelfs dat kleine prijsje teveel geld!! Jammer hoor!!
Matig 2012-02-06 door Nellabe
Maxima dos
Ik kom hier vaak eten!!! Heerlijk eten!! Ook op mijn werk bestel ik regelmatig de spareribs als ik de donderdagavond ook moet werken. Voor maar 8,50 krijg je een maaltijd waar je propvol van gaat zitten. Lekker veel dus!!!:) Het personeel is altijd erg vriendelijk en gezellig. Ik heb gewoon niks slechts op dit restaurant aan te merken.. ga zo door!!!
Uitstekend 2012-02-05 door sonnepon
Maxima dos
We hebben hier heerlijk gegeten,alles wat we besteld hebben was lekker, bediening was super. Zijn zeker van plan om hier vaker te gaan eten!!
Uitstekend 2012-02-03 door tanjaketting
Spijkenisse
Spijkenisse biedt 37 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Eetcafé en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Spijkenisse? De populaire restaurants in deze maand zijn Giva lunch & Lekkers, Olijf en Peking City.
“De lekkerste Thaise restaurants van Spijkenisse”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni