Argentijns (2)
Maassluis (20)
Mijnsheerenland (3)
Moordrecht (3)
Meer...19 niet getoond.Spijkenisse
Spijkenisse biedt 37 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Eetcafé en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Spijkenisse? De populaire restaurants in deze maand zijn Giva lunch & Lekkers, Olijf en Peking City.
“Verrassend lekker in Spijkenisse!”
- 1. Steakhouse Maxima
- 2. Giva lunch & Lekkers
- 3. Olijf
- 4. 't Ganzengors
- 5. Peking City
- 6. De Krom
- 7. Pak-Boli
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Spijkenisse
Merz
Lekker geluncht bij de Merz! Goede service en snelle bediening. Lekkere broodjes serveren ze hier en dat is zeker waar voor je geld. Een aanrader!!!
Uitstekend 2012-05-19 door Dinnersearch
Giva lunch & Lekkers
We zijn op aanraden van onze buren komen koffie drinken en hebben een broodje genomen. Ik ben zeer nieuwsgierig geworden naar de andere mogelijlkheden.
Goed 2012-04-08 door MichElise
De Krom
Alles was gewoon goed. De inrichting heel sfeervol en gezellig. We zaten op comfortabele banken bij het raam. De bediening was erg klantvriendelijk en vlot en snel. Ook al werd het steeds drukker, we hoefden niet lang op ons eten te wachten. Het eten was erg smaakvol en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Kortom, ik heb echt niks te klagen over...
Uitstekend 2012-03-31 door Limabravo
Angkasapuri
Het eten is hier altijd goed. Een ware traktatie! De Nasi Kuning is heerlijk net zoals de Pisang Goreng. Afhalen is aan te raden!
Uitstekend 2012-03-21 door sirious
Zorba de Griek
Met enige regelmaat zijn wij bij Zorba en meneer Duskas te gast waar wij altijd als oude bekenden ontvangen worden. Wij genieten altijd met volle teugen van de gastvrijheid en de heerlijke gerechten uit de Griekse keuken - af en toe zelfs beter dan in Griekenland!
Goed 2012-03-21 door Proever72467