Hollands (1)
Hall (1)
Meer...29 niet getoond.Restaurants in Spankeren - Hollands
Sorteren op:
Spankeren
Spankeren biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Italiaans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Spankeren? De populaire restaurants in deze maand zijn Pizza Pazza, de Sluis en Luchte Herberg de.
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Spankeren
Luchte Herberg de
We hebben hier gegeten met een groep van acht mensen. We vonden het erg tegenvallen. Een aantal gerechten van de kaart konden niet geserveerd worden. Het vegetarische gerecht was niet compleet en het duurde steeds lang voor het eten er was. De bediening was ongeïntereseerd en bij het melden van een klacht kregen we een geen compensatie of excuus,...
Slecht 2010-10-22 door Anneten
Luchte Herberg de
Goede bediening met kennis van zaken. Zeer informatief en duidelijk. Eten uitstekend. Kortom; een zeer goede keuze om daar (weer) eens te gaan eten. Hele dikke voldoende.
Goed 2009-09-02 door aerosolpower