Eetcafé (1)
Koog aan de Zaan (4)
Meer...21 niet getoond.Restaurants in Spaarndam
Sorteren op:
Spaarndam
Spaarndam biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Spaarndam? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Stille Water, Café-Restaurant De Toerist en La Ronde.
“Lekker eten in Spaarndam”
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Spaarndam
't Stille Water
Gisteravond, op Moederdag, dus met familie, voor de eerste keer gereserveerd. Aan een prachtige jachthaven gelegen, aan een kanaaltje en omgeven door pittoreske huizen en lantaarntjes, warm en sfeervol restaurantje. De bediening is top, heel vriendelijk en laat de gast zich echt thuis en op zijn/haar gemak voelen. De kaart wordt goed uitgelegd en ook krijg je er nog keuzes...
Uitstekend 2012-05-14 door Magicboy26
Café-Restaurant De Toerist
Geweldige plek voor wie van eetcafés houdt. Lekker druk, lekker informeel. En voor de lage prijs krijg je heel goed eten. De sliptong en de sate waren geweldig, en de toetjes ook.
Goed 2012-03-12 door Proever73827
't Stille Water
Wij komen hier al wat langer en worden eigenlijk nooit teleurgesteld maar we gingen nu niet helemaal tevreden naar huis. Het eten was -zoals altijd- uitstekend en de prijs-kwaliteitsverhouding prima, maar de bediening was wat vluchtig en gehaast. En tussen het tweede en het derde gerechtje zat een te lange wachttijd. Bij navraag werd geantwoord dat het buitenterras onverwacht vol...
Redelijk 2011-08-13 door CeCeZet
Café-Restaurant De Toerist
Gezellig restaurant, heerlijk eten tegen scherpe prijzen en uitstekende, mag ik zeggen, verslavende nagerechten. Mijn vrouw en ik komen hier geregeld en we zijn nog nooit teleurgesteld. Het vlees is altijd mals, de bediening is altijd vriendelijk en zodra je de rekening betaald hebt, heb je nooit het idee dat het uitgegeven geld verspild is. Wel altijd reserveren! Want zoals het hoort...
Uitstekend 2011-07-18 door nietbelangrijk
Café-Restaurant De Toerist
Het resturant is druk. Lang moet wachten. Scherpe prijs van de hooftgerechten, maar de broodjes waar het normaal hoort zijn DUUR!!!! Belachelijk! Als de broodjes waar bij het diner moeten betalen. Laten wij a.u.b. van de voor weet!!
Redelijk 2011-07-08 door CoCo26