Vis (1)
Koog aan de Zaan (4)
Meer...21 niet getoond.Restaurants in Spaarndam-West
Sorteren op:
Spaarndam-West
Spaarndam-West biedt 1 restaurants.
“Lekkerste pizza van Spaarndam-West”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Spaarndam-West
Vischwinkel Spaarndam
Zondagmiddag, druilerig weer, zin om te lunchen in de omgeving van Haarlem. Maar wat-waar- enz. Uitkomst: Lunchmenu Vischwinkel Spaarndam: Leuk voorgerecht met zalm en paling. Daarna lekkere verse tongetjes en ook nog gratis koffie toe. Waar vind je nog deze "value-for-money" anno 2011, voor € 17,50 p.p.!! Chapeau voor Henk en Monique!!
Goed 2011-12-14 door Lennart1955
Vischwinkel Spaarndam
Even uit eten, waar gaan we naar toe, naar de Toerist in Spaarndam. Helaas niet gereserveerd, en het was heel erg druk. Dan maar weer terug naar huis, maar we zagen dat ernaast een leuk visrestaurant zit, daar was nog wel plaats. Leuke lichte inrichting, leuke vriendelijke en adviserende bediening. Een heerlijke tonijnsalade, een zeer goede prijs-kwaliteits verhouding, prima hier...
Goed 2011-10-24 door vandenGrave