Algemeen (1)
Easterein (2)
Easterlittens (1)
Easterwierrum (1)
Meer...41 niet getoond.Sneek
Sneek biedt 40 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Sneek? De populaire restaurants in deze maand zijn Cook & Ny, Klein Java en Cucina Italiana Mezzaluna.
“Beste bediening van Sneek”
- 1. Onder de Linden
- 8. 't Vaticaan
- 9. Cucina Italiana Mezzaluna
- 10. Su. Nuraghu
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Sneek
De Kastanje
Ons favoriete restaurant als we in het Noorden zijn, maar twijfel nog tussen redelijk en goed, daarvoor is het eten net iets teveel aan de prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Dit weekend hier weer gegeten en voorgerecht, de tartaar, viel iets tegen, de kalfsoester als hoofdgerecht was om te smullen! Toetje viel weer wat tegen, de rekening...
Redelijk 2012-05-20 door TB1975
trattoria - pizzeria venezia Da Nino
We kennen dit restaurant, via mijn ouders in Sneek, al vele jaren. Gezellige sfeer, lekker (echt Italiaans!) eten, fatsoenlijke prijzen. Gastvrije Italianen runnen de zaak. Helemaal top!
Uitstekend 2012-05-20 door James Mackay
Klein Java
Heel redelijk Indonesisch eten. Ik voel mij er altijd iets ongemakkelijk omdat ik vaak het gevoel krijg dat de eigenaar veel omzet prefereert boven een plezierige ambiance. Naar mijn weten het enige Indonesisch restaurant in de verre omtrek, jammer.
Goed 2012-05-12 door friesesnoepers
Ken's Eatcounter
Surinaamse maaltijden zijn tong strelend, ofwel heel erg lekker, en nog belangrijker de enige in Sneek ! En ook niet erg duur !
Uitstekend 2012-05-12 door J10
Restaurant Het Rood Hert
Met vrienden en onze hond heerlijk gegeten in dit restaurant. Vooral het gastvrije onthaal, kennis van de producten en de gezellige ruimte met open haard spraken ons zeer aan.
Uitstekend 2012-05-11 door SasenSuus