Hollands (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Easterein (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Sloten
Sorteren op:
Sloten
Sloten biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Regionaal en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Sloten? De populaire restaurants in deze maand zijn De Mallemok, Grandcafé Restaurant Zeven Wouden en 't Bolwerk.
“De beste Japanners van Sloten”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.
Recente meningen van restaurants in Sloten
Grandcafé Restaurant Zeven Wouden
Het restaurant was het eerste dat we tegenkwamen in Sloten. Het terras zat lekker vol. Het terras ernaast was nagenoeg leeg. We werden meteen vriendelijk geholpen. Of we stokbrood bij de drankjes wilden met tapenade en kruidenboter? Dat wilden we wel. (4,95€). Een gezin verderop verslikten zich in hun drankjes toen ze zagen dat wij per ommegaande drankjes en stokbrood...
Matig 2012-05-07 door jokesteg
De Mallemok
Na een mooie dag zeilen is dit een perfecte plek om een goede hap te eten. Mijn advies: loop iets verder dan de Voorstreek (aan het water) en ga eten in een prachtige oude boerderij.
Goed 2012-05-04 door jokesteg
Grandcafé Restaurant Zeven Wouden
Gisteravond 6-08-2011 gestrand door de storm in Sloten. Na een korte wandeling door Sloten terecht gekomen bij rest de Zeven Wouden. Hier krijg je echt waar voor je geld, wij hebben gekozen voor een 3 gangen menu naar keuze uit de kaart per persoon € 22,50 flesje wij erbij hele liter €20,00 dus totaal €65,00 Het waren zeer ruime porties dus meer dan...
Uitstekend 2011-09-07 door TTK
Grandcafé Restaurant Zeven Wouden
Sla de huiswijn over en kies van de wijnkaart. Bestel op tijd je drankjes, want het duurt lang voordat ze komen. De chef keurt borden goed die echt niet uitgeserveerd mogen worden, dus schroom zelf niet om het weer terug te sturen als je vlees/vis kurk en kurkdroog is.
Matig 2011-09-04 door laurent1
Grandcafé Restaurant Zeven Wouden
Nooit eerder schreef ik een recensie op iens, maar Zeven Wouden maakte er afgelopen zaterdag zo'n potje van dat ik besloot dat voor alles een eerste keer moet zijn. Na een dag zeilen, zochten we een plek om lekker te tafelen en dit restaurant leek ons wel wat. De kaart is klein, maar bevat voor de meeste vlees- en viseters...
Slecht 2011-08-03 door Ef