Bistro (1)
Ameide (3)
Arkel (1)
Barendrecht (20)
Bergambacht (2)
Capelle aan den IJssel (36)
Den Hout (2)
Groot-Ammers (3)
Haastrecht (4)
Meer...41 niet getoond
Sliedrecht
Sliedrecht biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Sliedrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn De Heeren Van Slydregt, Cafe Restaurant Fantasties en Kom aan Tafel.
“Lekker eten in Sliedrecht”
- 1. Bellevue
- 8. De Heeren Van Slydregt
- 9. Golden City
- 10. Il Mago
- Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50.
Recente meningen van restaurants in Sliedrecht
Cafe Restaurant Fantasties
Geweldig gastvrij. Leuke zaak. Intiem en origineel idee met die treincoupés waarin je zit te eten met 4 personen. Bediening is telkens op tijd om aandacht te geven als er om gevraagd wordt. Gastvrijheid en service staat hoog in het vaandel. Eten. 3-gangen diner a la carte gekozen. (pittig tomantensoepje, entrecote, kaatmossel.) Heerlijk gegeten. Niets op aan te merken. Kortom: een zeer...
Goed 2011-10-28 door Proever50159
De Heeren Van Slydregt
wat een leuk restaurant is dit, wezen eten in de brasserie (dit restaurant heeft namelijk twee gedeeltes) heerlijk eten, leuke benamingen voor de gerechten, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader volgende keer naar het luxere gedeelte.
Goed 2011-10-10 door De-Fijnproever
De Brijhapper
goed eten betaalbaar van prijs aanrader
Uitstekend 2011-09-20 door karin1980
De Brijhapper
goed eten nette bediening leuke prijs zeker voor herhaling geschikt
Goed 2011-09-17 door dini
De Heeren Van Slydregt
Heerlijk gegeten in de brasserie met mijn oma en zusje. Niets was te veel voor de bediening (petje af!), de gerechten overheerlijk en vers en van het luxere soort (ik at yellowfin met dressing en mango, verrassend en smolt op mijn tong!). Verwacht geen schnitzel met friet. Presentatie heel netjes. Een echte aanrader in Sliedrecht!
Uitstekend 2011-09-15 door janneke12