Bistro (1)
Frans (1)
Hollands (1)
Italiaans (1)
In de buurt:
's Gravenmoer (1)Aalst (1)
Alblasserdam (10)
Enspijk (1)
Gameren (2)
Meer...41 niet getoond
Sleeuwijk
Sleeuwijk biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Bistro en Chinees-Indisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Sleeuwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie Bovenderivieren, De Lange Muur en La Perla.
“De beste Japanners van Sleeuwijk”
- De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart
Recente meningen van restaurants in Sleeuwijk
Brasserie Bovenderivieren
3 december gegeten met de hele familie omdat mijn ouders 35 jaar getrouwd waren. Bij binnenkomst even zoeken, maar de weg naar boven gevonden en hartelijk welkom geheten. Een 4 gangen verassingsdiner waarbij rekening werd gehouden met wensen. Zelf heb ik gekozen voor uitsluitend vis. De rest van de familie had vlees als hoofdgerecht. Heerlijk gegeten, goede tonijntartaar, heerlijke schelvis...
Goed 2012-01-03 door Hapje87
De Heerlyckheid
Gisteravond hier heel lekker gegeten. Zeer prettige en vriendelijke bediening
Goed 2011-06-06 door paul100
De Heerlyckheid
Lekker gegeten royale porties,gezellige sfeer ,no nonsense restaurant
Goed 2011-06-05 door cardomirto
De Heerlyckheid
lekker eten voor elk wat wils
Goed 2010-12-27 door manvanstaal
via mobiele app
Brasserie Bovenderivieren
Wij komen met regelmaat, meestal op vrijdagavond naar dit restaurant. Leuke ambiance, prettige en persoonlijke bediening en de verrassingsmenu's zijn eigenlijk altijd goed. Prijs/kwaliteitsverhouding is meer dan goed. Voor ons een vast adres. Gewoon prima. Cijfer 8-9.
Goed 2010-11-04 door Ed Breda