Slagharen

Slagharen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Lunchroom en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Slagharen? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Cafe de Kamer, In den Gevulden Pot en Peking.

refresh Top 10

“Lekker eten in Slagharen”

1. 1. Peking
  2. 2. In den Gevulden Pot
  3. 3. Grand Cafe de Kamer

Video van een restaurant in en om Slagharen

Restaurant video van Sumo

Recente meningen van restaurants in Slagharen

Grand Cafe de Kamer

Verrassende menu's en de bediening was top! Hier gaan we zeker nog een keer heen.

Uitstekend 2011-12-19 door EJA

Grand Cafe de Kamer

We hebben hier met de familie een heerlijke en gezellige avond beleefd. Een zeer nette kaart, uitstekende bediening en een sfeervolle inrichting. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed 2011-12-03 door GeaG

Grand Cafe de Kamer

heb vanavond met een gezelschap van 4 personen uitstekend gegeten bij restaurant de kamer, mooie kaart, met mooie menu's buiten de kaart om. De bediening was ook goed. kortom een onvergetelijke avond slagharen.

Goed 2011-11-06 door csk

Grand Cafe de Kamer

Nette kaart, uitstekende bediening en een mooi interieur. De puntjes op de i zouden van de keuken moeten komen.

Goed 2011-10-16 door janeva

Peking

Buffet genomen. Keuze uit zo'n tiental gerechten: varkens- en rundvlees, kip, garnalen, loempia's, bananenbeignets, met bami en nasi. Prima kwaliteit, goed gekruid, lekkere sauzen. Alleen weinig keuze voor vegetariërs. De beloofde 'uitgebreide mix van vers fruit' was wel erg overdreven: er was keuze uit drie soorten, waarvan één uit blik... Als toetje de keuze uit koffie, thee of ijs. Dit...

Goed 2011-10-02 door Praline