Aziatisch (1)
Moerdijk (2)
Meer...32 niet getoond.Restaurants in Sint Willebrord
Sorteren op:
Sint Willebrord
Sint Willebrord biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees-Indisch, Internationaal en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Sint Willebrord? De populaire restaurants in deze maand zijn O&O, Kong's Garden en De Kul.
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Sint Willebrord
O&O
WAUW, wat een spectaculair lekkere fusion-gerechten weten ze bij O&O op tafel te toveren, echt om van te smullen! We zijn totaal verslaafd geraakt aan de oesters met Balinese saus, coquilles in bonito-saus, gegrilde kreeft, saté v/d lavagrill, lamsrack... We zijn stinkend jaloers op de kookkunsten van chef Danny, wat ons betreft zéker 1 Michelin-ster waardig! Het regelmatig wisselende menu...
Uitstekend 2012-04-30 door wouter_cynthia
O&O
Regelmatig zijn wij in dit restaurant te vinden, en we zullen er nog vaak komen. Standaard is het menu van de chef, volgende keer weer op zeker. Aanrader voor de fijnproever
Uitstekend 2011-08-01 door smuljack
O&O
2010-08-29 16:21:55 - Uitstekend - Al ruim 28 jaar het meest vertrouwde adres waar je je smaakpapillen kunt prikkelen met tongstrelende gerechten van moderne Orientaalse en Orginele gerechten met een knipoog naar Westerse kruiden en ingredienten. Daarnaast een ongekende gastvrijheid met Oosterse glimlach. Als je geluk hebt bij mooi weer een prachtige setting in exotische tuin. Lieske Vos
Uitstekend 2010-09-05 door Proever61707
O&O
door de goede recenties op deze site kwamen we terecht bij O&O.Nog geen 5 kilometer van huis. We hadden een 5-gangen menu gekozen,daar krijg je dan een avondvullend programma voor met de ene na de andere verrassing. Het was eigenlijk een feestje.Vriendelijk en beleeft personeel.We begonnen en eindigden met een drankje van de zaak. Hier natuurlijk geen prijzen van de afhaalchinees maar...
Uitstekend 2010-08-26 door sprundeltje
O&O
Gisteren het viergangen surprisemenu op. Leuke amuse gekregen, en ook de gerechten zelf waren erg goed. Fusion tussen oost en west moet je wel kunnen bekoren. Er werd wat overdadig gebruik gemaakt van sesam door het hele menu heen, en de rode wijn bij het hoofdgerecht (uit het wijnarrangement) was helaas bijzonder vlak. Stoelen waren erg prettig (eindelijk eens geen...
Goed 2009-05-16 door MartijnZ