Sint Jacobiparochie

Sint Jacobiparochie biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Sint Jacobiparochie”

1. 1. De Zwarte Haan

Video van een restaurant in en om Sint Jacobiparochie

Restaurant video van Open

Recente meningen van restaurants in Sint Jacobiparochie

De Zwarte Haan

Wij hebben hier afgelopen vrijdag onze bruiloft gevierd met een drie gangen buffet voor 55 personen, voorafgegaan door een champagne toast. Het was in een woord verrukkelijk en de organisatie was dik in orde. En dan nog zo'n prachtige unieke plek! Het was een droom die uit kwam, Jacob en personeel, nogmaals bedankt!

Uitstekend 2012-04-25 door JWTineke

De Zwarte Haan

Iedereen doet zijn best maar voorgerecht dreigt onder te sneeuwen in bijkomstigheden. Hoofdgerecht ( Ierse Entrecote ) taai en klein. Kwam totaal niet tot zijn recht onder een bed van overheersende paprika en ui. Dame Blanche perfect.

Redelijk 2012-02-22 door Meijes

De Zwarte Haan

Gewoon huis- tuin- en keukeneten. Niets bijzonders. Slechte bediening.

Matig 2011-07-03 door geheco

De Zwarte Haan

Ongelooflijk hoe goed hier gekookt wordt op een plekje bijna aan het eind van de wereld! Eerst een goede wandeling langs het wad en daarna genieten

Uitstekend 2011-07-02 door Camperck

De Zwarte Haan

Op uitnodiging van een kennis zijn we hier terecht gekomen. Geheel onverwacht was de kwaliteit ronduit top. We waren met een groep van meer dan 30 personen. Er was een keuze mogelijk met verschillende voor en hoofd gerechten. Tussendoor werden diverse kleine gerechten geserveerd. Alle kleine gerechten waren gelijk aan elkaar. Het was goed om te zien dat ze allemaal geweldig verzorgd...

Uitstekend 2008-04-01 door Proever58658