Biologisch (1)
Eelde (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Schoonloo
Sorteren op:
Schoonloo
Schoonloo biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Mediterraan, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Schoonloo? De populaire restaurants in deze maand zijn Herberg De Loohoeve, Hegeman en Brasserie De Loohoeve.
“De beste Japanners van Schoonloo”
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Schoonloo
Herberg De Loohoeve
Voor de 2e keer gedineerd. Deze keer een zes gangenmenu met bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren origineel, mooi opgemaakt en een goede smaak. Her en der wat verwarring over wat er op het bord lag, waarschijnlijk doordat we een aantal wijzigingen in het menu hebben gedaan. Een inventief menu met seizoensproducten, maar ik miste hier en daar een duidelijke uitleg.
Goed 2011-09-11 door lotte1207
Brasserie De Loohoeve
De brasserie van de loohoeve is omgeven door een enorme tuin met vijver en fruitbomen. In de zomer kun je hier heerlijk op het terras vertoeven bij mooi weer. Het eten is fantastisch, de prijs kwaliteit verhouding zeer goed! Ze hebben een 3 gangen keuze menu, waarvan de gerechten ook los te bestellen zijn. Ik ben gegaan voor een entrecote,...
Uitstekend 2011-08-23 door Proever69302
Herberg De Loohoeve
Hier heerlijk gegeten met 7 personen. Het verrassingsmenu was aangepast aan de wensen per persoon, met wel of niet vegetarisch. Het plateautje met diverse amuses heeft ons aangenaam verrast. Hele mooie opmaak en de smaken waren perfect en intens. Ook de verdere avond was ik erg te spreken over de gerechten. Een heerlijke visbouillon met garnaaltjes, gerechtje met zeebaars, gerechtje...
Goed 2011-08-22 door Marijke59
Herberg De Loohoeve
Met 4 personen gedineerd. gekozen voor een 5 gangen verrassingsmenu. Menu was weinig verrassend. Redelijk van smaak. Meer aandacht besteed aan het opdienen dan de gerechten. Bediening was ronduit slecht. Geen oog voor detail. Glazen vaak leeg en het mandje brood heeft tot en met het dessert op tafel gestaan. Overigens kon er niet van de kaart gegeten worden, alleen...
Matig 2011-06-06 door SC
Herberg De Loohoeve
Bediening top . Ongedwongen sfeer. Zeker op weg naar een ster. Eten voortreffelijk. Eenvoudig maar lekker. Enige minpuntje zijn de stoelen die hard zitten.
Uitstekend 2010-10-03 door WPoelman