Biologisch (2)
Pijnacker (7)
Meer...10 niet getoond.Restaurants in Schipluiden - Internationaal
Sorteren op:
Schipluiden
Schipluiden biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Biologisch en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Schipluiden? De populaire restaurants in deze maand zijn De Zwethheul, Indigo en Op Hodenpijl.
“Mooiste plekjes van Schipluiden”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Schipluiden
De Zwethheul
Afgelopen donderdag lekker buiten gegeten. De bediening liet steken vallen. Ik vind het bijzonder plezierig van een tafelkleed te eten, ook buiten. De bediening kwam hier op geen enkele manier aan tegemoet. Ook na het vragen van een extra servet werd ik meewarig aangekeken. Niet echt professioneel (ik druk me zacht uit).
Slecht 2012-05-25 door J.H.Nijland
Paviljoen 't Middelpunt
Vandaag 24 mei om 12:30 uur hier gaan lunchen. Heerlijk weer, tegen de 30 graden. Bestelling was opgenomen en de drankjes gebracht. Na een half uur (inmiddels toch wel trek en een beetje in tijdnood komende) kwam de kelner met de vraag of er nog iets besteld wilde worden. We zeiden "Nee, we wachten op de bestelling". Hij zei dat...
Slecht 2012-05-24 door Leo_en_Inge
Op Hodenpijl
Echt ontzettend lekker gegeten Op Hodenpijl, Het overtrof werkelijk al onze verwachtingen, groentes gegeten die zo bijzonder waren klaargemaakt! Een heerlijk zachte biefstuk, en een verrukkelijk toetje: gebakken plakken griesmeel met appel. De bediening is vriendelijk maar is niet heel flexibel, het voorgerecht van het menu kon niet omgewisseld worden voor een kopje soep van de kaart, dat vonden wij...
Uitstekend 2012-05-22 door Chrissy67
Op Hodenpijl
Voor een bezoek aan het inloopkoor in de kerk, een heerlijke salade gegeten in het biologisch restaurant. In een woord geweldig. Fijn geroosterde groentes, smaakvolle dressing, seizoensgroenten en dat alles verser dan vers. Ik kon snel weer terug voor een rondleiding door de groententuin.
Goed 2012-04-03 door Sterred_groot
Indigo
Met zijn drieen geluncht. Smaakte goed, alles lekker vers. Zelf had ik de clubsandwich. De sateprikkers die je anders ziet ontbraken, maar die eet je toch niet op. Het brood was goed, mocht iets warmer. Ook de koofie was van goede kwaliteit. Prima plaats om onderweg even te stoppen. Zeker 's zomers aan het water. Nu nog een keer het...
Goed 2012-04-01 door willem10