Schipborg
Schipborg biedt 1 restaurants.
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Schipborg
De Drentsche Aa
Hebben hier via groupon gegeten en was prima voor elkaar,kregen een rondleiding door de zaak van de eigenaar nadien,konden alles kiezen van de kaart en was veel aandacht aan besteed.komen zeker weer terug
Goed 2011-12-22 door alfaboy
De Drentsche Aa
Prachtige ligging maar helaas is het eten niet geweldig en de bediening is werkelijk dramatisch. Heb hier een keer 2 uur moeten wachten op eten. Uiteindelijk zijn we weggegaan nadat we hier over klaagden en vervolgens werden geschoffeerd door bediening en eigenaar. Gezien de prachtige ligging is dit erg jammer, we zouden er anders zeker regelmatig terugkomen.
Slecht 2011-12-04 door erik1234567891011121314151617
De Drentsche Aa
2 keer heerlijk gegeten hier,verrassingsmenu.Was echt verrassend, zag er prachtig uit,en was heerlijk.Ook het dessert, van alles wat,mooi opgediend en heerlijk. En de bediening was heel attent en vriendelijk. En inderdaad bij mooi weer een prachtig groot terras buiten, met uitzicht op de Drentsche Aa.
Uitstekend 2010-11-25 door boerinnetje
De Drentsche Aa
Prachtig gelegen maar pretentieus restaurant. Niet alleen tijdens het diner spijt van de keuze voor dit restaurant maar ook de daarop volgende dag.
Slecht 2010-10-30 door FMR1
De Drentsche Aa
een prachtige locatie aan de drentse aa. leuk voor een kopje koffie of een drankje. maar ook geschikt voor een lekkere lunch of een uitgebreid a la carte diner. we hebben er heerlijk gegeten. het vlees was perfect gebakken en de groenten en salade heerlijk vers.de bediening bijzonder vriendelijk. we gaan zeker weten nog een keer terug komen.
Uitstekend 2010-01-10 door annie74