Frans (2)
Gulpen (16)
Heerlen (76)
Heijenrath (1)
Meer...40 niet getoond.Schin op Geul
Schin op Geul biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Schin op Geul? De populaire restaurants in deze maand zijn De Aw Geul, De Herbergier en Restaurant Station Schin op Geul.
“Beste bediening van Schin op Geul”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Schin op Geul
De Aw Geul
Bij Meggie en Roel kun je voor een mooie prijs zeeer goed eten. Meer dan voldoende op je bord. Enig puntje van kritiek, wij komen hier regelmatig en we zijn de hele kaart al een keer rond geweest. Misschien een ideetje om enkele nieuwe gerechten op de kaart te zetten. Voor de rest super service en kwaliteit. GA ZO DOOR!!!!
Uitstekend 2011-11-01 door tomamo
Hotel Bemelmans
Gaan lunchen, maaltijdsalade met verschillende vissoorten genomen. Mooi gelegen terras. Personeel nors, maar het eten was goed. Heerlijke salade met veel vis, deze was ook goed bereid. Royale portie vergezeld van brood met klein kuipje roomboter en margarine. Schone toiletten.
Goed 2010-10-12 door Mjammie
De Aw Geul
Aanrader! Vriendelijk ontvangen, geweldig gegeten. Een feestje op je bord!!
Uitstekend 2010-07-13 door Yvonnevandenende
kort maar krachtig een dikke 10 waard
Uitstekend 2009-11-23 door mupke
De Aw Geul
Echt een restaurant voor wie een heerlijke avond uit eten wil. Mooie gerechten en een prima gastvrouw. Wij wonen ver weg, maar anders gingen we vaker. Hier ben je nog echt een gast.
Goed 2009-07-27 door Jan Peet Schipper