Schijndel

Schijndel biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Schijndel? De populaire restaurants in deze maand zijn De (H)eerlijkheid, Marco Polo en De Nachtegaal.

refresh Top 10

Video van een restaurant in en om Schijndel

Restaurant video van Namaskar

Recente meningen van restaurants in Schijndel

La Pasta

Sfeer geweldig, prijs kwaliteit uitstekend, service en gastvrijheid top. Menu aanbiedingen die op de krijtborden staan vermeld en regelmatig wisselen, en niet te vergeten de 'culinaire reis door Italie' menu van 13 gerechten voor de prijs van 39,50 euro helemaal top en avond vullend...ga zo door dan kunnen wij nog lang genieten van jullie culinaire gerechten.

Uitstekend 2012-03-17 door Brassie5_

De Nachtegaal

lekker gegeten. goede prijs/kwaliteit verhouding. heb een proeverijmenu gegeten met leuke kleine gerechten van vlees en vis. 4 gangen voor 35,50. veel vers en eigen producten. bediening is netjes en behulpzaam. ruimte sfeervol en rustig. een aanrader voor een avond gezellig eten

Uitstekend 2012-03-05 door pieterversantvoort

La Pasta

Ik kom graag bij La Pasta Ik vind het een van de beetere restaurant van schijndel waar het gezellig en goed prijs kwaliteits verhouding is Gr Ton

Goed 2012-01-20 door loulo

Jansen & Jansen

Een no-nonsens eetcafe. Bediening alert en zeer vriendelijk. Gerechten zijn doorsnee en zijn culinair beslist geen hoogstandje. Schnitzel bv. was fors van formaat maar aan de randen zwart geblakerd. Bak friet en een bak salade. That's it... Prijzen zijn voor hetgeen wordt geboden aan de forse kant. Zoals eerder aangegeven, er zijn alternatieven in de omgeving.

Redelijk 2012-01-20 door henq

La Pasta

Je moet uiteraard wel van pasta houden en dat deden wij ook wel, maar ik vind het persoonlijk erg duur. 18 euro voor een bord pasta die niet vers wordt gemaakt. (de ober vroeg ons nl of wij een andere pasta wilde nemen want de tagiatelle was niet geleverd!!!) Jammer. Inrichting wel gezellig en bediening ook vriendelijk maar voor veel...

Matig 2012-01-09 door limpd