Brasserie (1)
Moerstraten (1)
Nispen (1)
Ossendrecht (2)
Meer...20 niet getoond.Schijf
Schijf biedt 1 restaurants.
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Schijf
Kir Royal
We waren een weekend in de omgeving van Schijf en tijdens een wandeling hebben we iets op het terras gedronken. De avond daarna terug geweest om met vier personen iets te eten. De inrichting is wat oubollig. We hebben heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk. Ondanks de drukte was de bediening attent en verliep deze ook vlot.
Goed 2011-09-11 door Rob_Maarssen
Kir Royal
Goed gegeten. Mijn kogelbiefstukje was doorgeslagen en smaakte een beetje naar lever. Het stukje vlees van m'n meisje was perfect. Voor- en nagerechten waren ook prima. Bediening was spontaan en correct.
Goed 2011-06-25 door wully4u
Kir Royal
Heerlijk gegeten, prima kwaliteit. Bediening vriendelijk en attent. we hadden altijd de indruk dat het een wat oubollig restaurant was, maar dit is, ondanks de wat traditionele inrichting, toch beslist niet waar. we komen hier ook regelmatig voor alleen een goed glas wijn en een borrelhap, ook heel goed en gezellig. Aanrader dus.
Uitstekend 2011-04-02 door AMDAK