Dit zeggen de gasten over restaurants in Scherpenzeel
De Lange Muur
Afgelopen zaterdag heb ik hier met 5 personen gegeten. Tot mijn grote verrassing is het een prachtig restaurant met lekkere banken en mooie verlichting. Laat je niet op het verkeerde been zetten door de gevel, want dan verwacht je een traditioneel chinees (in Nederland dan) restaurant aan te treffen. Het was erg druk bij het afhalen, binnen was het heel...
Uitstekend 2012-05-24 door Proever46392
De Witte Holevoet
Het was niet echt geweldig. Matig menu op zondagmiddag met slechts 2 tafels bezet. Dat maakt het ook niet gezelliger. Saaie bediening en een saaie maaltijd. Voor 110 Euro weten we wel betere restaurants te vinden.
Matig 2011-11-21 door Topchef
De Witte Holevoet
Op mijn verjaardag hier gegeten, het restaurant heeft hier bij het dessert op leuke rekening mee gehouden. Leuke entourage met een mooie tuin en verwarmd terras. Perfecte bediening door de gastheer, afgestemd op het humeur van de gast. Het 6 gangen diner was gevarieerd, de porties echter zo klein zodat wij vele malen brood hebben gevraagd. De saus bij de...
Matig 2011-10-09 door meestertje
De Kromme Hoek
Waren hier onlangs voor het eerst, leuke ambiance, heerlijk eten. Niet zomaar een simpel eetcafe
Uitstekend 2011-08-22 door Swetsie
Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Pannenkoeken waren niet gaar doordat ze te dik zijn (toen wij dit meldden, kregen wij als antwoord: dat kan niet. Maw wij liegen? Niet erg beleefd). Banaan wordt niet mee gebakken. Poffertjes zijn niet zelf gebakken, maar van die kant en klare die in de magnetron opgewarmd moeten worden. Chocoladesaus van die zoete saus met nep chocoladsmaak. Op de menu...
Slecht 2011-06-22 door Proever0712
De Witte Holevoet
Heerlijk 5 gangen menu. Kwalitatief erg goed. Jammer dat er geen ruimte voor een stukje kaas was. Wijnarrangement prima keuze,overvolle glazen, wel prijzig. Misschien wat minder bijschenken en dan wat van de prijs af?
Goed 2010-10-04 door casberg
De Witte Holevoet
Onlangs hier gegeten. Het was echt fantastisch, we gaan binnenkort opnieuw. Gekozen voor het 6-gangen verrassingsmenu + bijpassend wijnarrangement. Echt een aanrader! Een klassiek avondje genieten.
Uitstekend 2010-08-18 door sanderkok
De Witte Holevoet
Luxe maar lekker! Vriendelijke bediening, leuke sfeer en lekkere wijn. We hadden een 6-gangen verrassings-menu, en ze doen helemaal niet moeilijk als je iets niet 'lust'. Het wordt allemaal aangepast en dat is erg fijn.
Uitstekend 2010-08-01 door Suus1987
De Kromme Hoek
Goed eten, goede bediening en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het bekende stokbrood met kruidenboter was een ovenvers luxe broodje. Het geitenkaasje op een salade met spekjes en portdressing was heerlijk ook de gebakken zalm was uitstekend. Grootste verrassing waren de gekookte mosselen. Naast het feit dat het al een zeer behoorlijke hoeveelheid was, kwam de bediening ook nog mededelen dat...
Uitstekend 2010-07-10 door Jeroen van Wanum
De Witte Holevoet
Vorige week gegeten samen met mijn zoon. Een 4-gangen diner, zeer goed !! Geweldige porties en daarna geen vol gevoel. Mooie Rose en een super dessert samen met een oude Calvados als afsluiter. Mooie ambiance, in de overdekte tuin gezeten. Aanrader! En dat allemaal voor slechts drie filterdragers........
Uitstekend 2010-06-17 door S.Mascilongo
De Witte Holevoet
Genoten van heerlijke amuses en een 3 gangen verrassingsmenu. Heerlijke glas huiswijn erbij. Koffie met lekkers toe. Deskundige en aardige bediening. Mooi restaurant.
Goed 2010-05-22 door Benjo
De Witte Holevoet
Met zijn vieren wel even de portomonnee moeten opentrekken. De moeite waard, uitstekend gegeten. Super zeebaarsje en een topdessert. Echt genoten. Mooie inrichting, wat stijfjes maar dat hoort bij dit restaurant. Bediening krijgt een laag cijfer, de chef-ober doet nogal hooghartig en vind zichzelf blijkbaar een topper.
Goed 2009-10-05 door K.Schukkink
De Kromme Hoek
Prima eten voor een prima prijs. Vriendelijke, snelle en keurige bediening. In ons gezelschap waren twee gasten met bijzondere dieetwensen (glutenvrij en zoutarm). Geen enkel probleem: apart brood en zoutvrije patat, niet gezouten vlees. Perfect gewoon! Bijzonder om dat in een klein dorp tegen te komen! Hulde!
Uitstekend 2009-09-11 door Laurens Witter
Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Wij hebben 1 avond hier gegeten! Prima pannenkoeken,misschien iets te dik,maar dat is wellicht persoonlijk,veel keuze! Soep vooraf was smakelijk! Ik kan me niet vinden in de vorige reacties!
Goed 2008-09-07 door rich/den
Mona's Eet en Drinkfestijn
Wij hebben 3 avonden hier gegeten omdat wij verbleven in het landal Green Park Iedere avond,smakelijk gegeten,de voor en hoofgerechten zagen er prima verzorgd uit..niets op aan te merken Gastvrije bediening Het restaurant is een oude stal geweest 1 minpunt: De stoelen zitten niet erg lekker(houten cafe achtige stoelen) Verder prima hier!
Goed 2008-09-07 door rich/den
De Witte Holevoet
Op een mooie augustusmiddag lunchten wij hier met 4 personen. Het etablissement is smaakvol ingericht, wij aten in de mooie tuin. De bediening was beleefd en vriendelijk, de lunchkeuze ruim. Wij dronken een werkelijk uitstekende Sancerre 2004. Wat ons verbaasde was het ontbreken van een, toch in elk Frans restaurant, ongevraagd en stilzwijgend aangevuld mandje stokbrood. Dit werd temeer gemist omdat...
Goed 2007-08-18 door Proever16817
De Kromme Hoek
Correcte bediening, goed eten. Een plezierige zaak waar ik zeker vaker terug zal komen.
Goed 2007-07-29 door Gerard van B
De Witte Holevoet
Onlangs gegeten en het proeverijmenu gekozen. Lekker eten en goede combinaties maar niet echt verrassend. Bediening op zich vriendelijk maar lieten meerdere steken vallen in sevice en kennis van de gerechten helaas.
Redelijk 2007-06-30 door Proever17175
De Kromme Hoek
Leuke uitstraling, goede ontvangst, plezierige bediening die uitstekend op de hoogte is van de kaart. Kok staat open voor opbouwende kritiek.
Goed 2007-05-08 door Proever15337
De Witte Holevoet
Met Pasen verbleven wij een weekendje in hotel De Witte Holevoet en de eerste avond hebben we goed gegeten in het gelijknamige restaurant. We hadden op verzoek gereserveerd maar dit bleek niet nodig want er waren slechts een paar tafels bezet. Na overleg besloten mijn tafelgenoot en ik voor de proeverij te gaan. 6 lekkere gerechtjes, hoewel de verhouding vlees/vis...
Goed 2007-04-24 door MERE
Scherpenzeel
Scherpenzeel biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Lunchroom.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Scherpenzeel? De populaire restaurants in deze maand zijn De Witte Holevoet, De Lange Muur en De Kromme Hoek.
“Beste bediening van Scherpenzeel”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept