Bistro (1)
Frans (1)
Hollands (2)
Internationaal (2)
Lunchroom (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Maurik (3)
Meer...13 niet getoond.Restaurants in Scherpenzeel - Internationaal
Sorteren op:
Scherpenzeel
Scherpenzeel biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Lunchroom.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Scherpenzeel? De populaire restaurants in deze maand zijn De Witte Holevoet, De Lange Muur en De Kromme Hoek.
“Recentelijk beoordeeld in Scherpenzeel”
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Scherpenzeel
De Lange Muur
Afgelopen zaterdag heb ik hier met 5 personen gegeten. Tot mijn grote verrassing is het een prachtig restaurant met lekkere banken en mooie verlichting. Laat je niet op het verkeerde been zetten door de gevel, want dan verwacht je een traditioneel chinees (in Nederland dan) restaurant aan te treffen. Het was erg druk bij het afhalen, binnen was het heel...
Uitstekend 2012-05-24 door Proever46392
De Witte Holevoet
Het was niet echt geweldig. Matig menu op zondagmiddag met slechts 2 tafels bezet. Dat maakt het ook niet gezelliger. Saaie bediening en een saaie maaltijd. Voor 110 Euro weten we wel betere restaurants te vinden.
Matig 2011-11-21 door Topchef
De Witte Holevoet
Op mijn verjaardag hier gegeten, het restaurant heeft hier bij het dessert op leuke rekening mee gehouden. Leuke entourage met een mooie tuin en verwarmd terras. Perfecte bediening door de gastheer, afgestemd op het humeur van de gast. Het 6 gangen diner was gevarieerd, de porties echter zo klein zodat wij vele malen brood hebben gevraagd. De saus bij de...
Matig 2011-10-09 door meestertje
De Kromme Hoek
Waren hier onlangs voor het eerst, leuke ambiance, heerlijk eten. Niet zomaar een simpel eetcafe
Uitstekend 2011-08-22 door Swetsie
Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Pannenkoeken waren niet gaar doordat ze te dik zijn (toen wij dit meldden, kregen wij als antwoord: dat kan niet. Maw wij liegen? Niet erg beleefd). Banaan wordt niet mee gebakken. Poffertjes zijn niet zelf gebakken, maar van die kant en klare die in de magnetron opgewarmd moeten worden. Chocoladesaus van die zoete saus met nep chocoladsmaak. Op de menu...
Slecht 2011-06-22 door Proever0712