Dit zeggen de gasten over restaurants in Schalkhaar
NuNu
Heel hip restaurant, met veel multi-culti frutsels en boer-zoekt-vrouw-vrolijkheid. Het eten was oké. De sfeer is ontspannen, maar neigt naar te nonchalant met ongeinteresserd personeel. Kinderen zijn hierwelkom. Zo welkom dat ze, terwijl ze op de grond voor de kachel hangen, hun "grand dessert" geserveerd krijgen. Ze rennen naar hartelust door het restaurant. Ik heb dit als hinderlijk ervaren.
Matig 2012-03-05 door nicolineloeper
NuNu
Hier recent prima gegeten met onze 2 jonge kinderen. Leuke ontspannen sfeer, genoeg keuze voor de kinderen en ook voor de ouders echt goed en lekker eten.
Goed 2010-12-10 door MaKi1976
NuNu
Leuke zaak,heerlijk zitten op het prachtige terras met lekkere wijn en goed eten. Komen zeker terug. Erik
Goed 2010-04-04 door jdbb
Schalkhaar
Schalkhaar biedt 1 restaurants.
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni