Restaurants in Schaijk

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.5
€45,-
Gratis en direct bevestigd!

De Peppelen Duurzaam

new

Steaks & Pancakes

Rijksweg 14

Schaijk

Schaijk biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Regionaal en Biologisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Schaijk? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Landerdke, De Peppelen en Eetcafé 3 Heere.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Schaijk!”

1. 1. De Peppelen

Video van een restaurant in en om Schaijk

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in Schaijk

De Peppelen

Gisteren heerlijk gegeten. Zeer attente bediening. Prijs kwaliteitsverhouding meer dan goed.

Uitstekend 2012-01-13 door petit

Eetcafé de Notaris

Gewoon heerlijk eten. Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Kom hier geregeld.

Uitstekend 2012-01-13 door petit

De Peppelen

'High Tea' in de Peppelen met een groep van 20. Mooi pand, heel sfeervol. Kwaliteit van het eten viel tegen, prijs-kwaliteit verhouding is wat dat betreft zoek. Uitgebreide en bijzondere keuze uit theesoorten, leuk voor de liefhebber. Gastvrouw (opvallend dat meerderen dat schrijven) maakt de verkeerde opmerkingen en is te weinig gastvrouw; runt de tent meer als manager met...

Redelijk 2011-11-20 door matthijsje

De Peppelen

Gisteravond zijn we onverwacht bij De Peppelen terecht gekomen. Het was dus een verrassing hoe het zou zijn..... Het overtrof alle verwachtingen. We zijn heerlijk verwend door de kok en door de gastheer. Hulde Het eten was heerlijk, de geadviseerde wijn fantastisch en het dessert niet te versmaden. Echt een aanrader!!!

Uitstekend 2011-10-22 door Ingridvk

De Peppelen

Gisteravond - 21 oktober - met vier personen in De Peppelen gegeten. Echt fantastisch! Heerlijk 'eerlijk' eten, een persoonlijke en attente bediening, een mooie ambiance en een faire prijs!

Uitstekend 2011-10-22 door eriklelieveld