Algemeen (2)
Velsen (3)
Velsen Noord (1)
Meer...10 niet getoond
Santpoort
Santpoort biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Wereldkeuken en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Santpoort? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie DenK, De Vrienden van Jacob en DingeSpoort.
- De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu
Recente meningen van restaurants in Santpoort
Restaurant Boschbeek
In restaurant Boschbeek is het best goed eten tegen een redelijk prijs. Echter er zijn een paar minpunten, waardoor je niet met een gevoel van een echt prettige avond thuiskomt. Dat zijn de ontvangst en vertrek. In de 4 keer dat ik hier ben geweest is 1 keer ( toeval ? )bij binnenkomst iemand op ons afgekomen om de jas in...
Matig 2012-02-05 door Cmu
DingeSpoort
Dingespoort in een word Top!!! Ik had gekozen voor de Biefstuk en zoals altijd is die bij jos de beste Personeel is erg aardig en staat snel voor je klaar We komen hier vaak er komen hier zeker nog vaker!! Ik zeg een aanrader die van goede service en lekker eten houd.
Uitstekend 2012-01-29 door kosomak
dingespoort is oke
Goed 2012-01-28 door annababa123
DingeSpoort
Wij eten regelmatig bij dingespoort en het is gewoon helemaal top! Altijd gezellig en je krijgt er het heerlijkste eten. Jos is een superkok en annelies en de rest van het personeel altijd vrolijk en gezellig! Als je echt lekker wil eten moet je bij dingespoort zijn
Uitstekend 2012-01-23 door Mamalin
DingeSpoort
Gisteravond gezellig wezen eten bij Dingespoort. Nergens is de biefstuk zo mals als bij jullie. Bediening erg vriendelijk en snel. we komen snel weer langs.
Uitstekend 2012-01-23 door Lijnbach