Bbq, Grill (1)
Europees (1)
Frans (1)
Hollands (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Haaksbergen (23)
Meer...26 niet getoond.Restaurants in Saasveld - Pannenkoeken / Poffertjes
Sorteren op:
Saasveld
Saasveld biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Bbq, Grill en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Saasveld? De populaire restaurants in deze maand zijn De Wereld, 't Molenven en Patmon.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Saasveld
De Wereld
Lekker gegeten in dit mooie restaurant, erg gezellig ingericht. De keuze van de gerechten is goed, mooie voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Kwalitatief veel beter dan al die andere woks! ik kom vaker
Uitstekend 2011-10-27 door tomlenf32
De Wereld
heerlijke gerechten, ruim aanbod vlees en vis, prachtig ingericht. kortom gezellige avond gehad met de familie. wij komen zeker weer!
Goed 2011-09-14 door sjors44
't Molenven
het eten en de sfeer was weer op en top... Tot volgende week!!!!
Uitstekend 2009-02-23 door petitfille
't Molenven
Onlangs heerlijk gegeten bij 't Molenven. Arbeid en zorg worden hier prima verenigd. Door deze combinatie wordt het beste uit mensen gehaald. De bediening was uitstekend evenals het eten. Ook de sfeer was goed. Al met al een geslaagde avond gehad welke zeker voor herhaling vatbaar is.
Uitstekend 2009-01-08 door Liane
't Molenven
Ik heb heerlijk gegeten bij 't Molenven met mijn familie tijdens de kerstbruch, samen met naar ik vernam 170, volgens mij ook uitermate tevreden gasten. Goed en sociaal bedrijf. Leuk om te zien hoe men mensen met een beperking volwaardige werkzaamheden laat verrichten en de kwaliteit is er niets minder om, integendeel. We zijn hier vaker geweest, uitstekende chef kok en bediening,...
Uitstekend 2009-01-06 door Pieter Bruinink