's-Heerenberg

's-Heerenberg biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees-Indisch, Hollands en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in 's-Heerenberg? De populaire restaurants in deze maand zijn Roma, Grand Café de Snor en Kota Radja.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in 's-Heerenberg”

1. 1. Het Stadsplein
  2. 2. Kota Radja
  3. 3. Peking Corner
  4. 4. Roma
  5. 5. Grand Café de Snor

Video van een restaurant in en om 's-Heerenberg

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in 's-Heerenberg

Grand Café de Snor

Voor 14 reunisten heeft de Snor op 9juli 2001 een fantastische en betaalbare en gevarieerde lunch gemaakt. Aan een sfeervol gedekte tafel hebben we genoten in Grand Cafe de Snor. Aanbevelenswaard zou ik zeggen namens de oud-Unilever Duiven -club. Tiny Kuiper.

Goed 2011-07-11 door tinykuiper

Grand Café de Snor

Eetcafe de Snor beschikt over een keuken waar met liefde wordt gekookt. Het weekmenu of het weekgerecht is een aanrader. Een zaak waar je je als bezoeker welkom weet of dat nu voor een tussendoortje is of een meergangen maaltijd.

Goed 2011-06-23 door PaulK

Kota Radja

Een klassiek chinees restaurant met een uitvoerige kaart en redelijke prijzen. De gerechten smaken goed, de rijsttafel is een aanrader. Jammer dat het bier niet goed getapt wordt, te lauw. Hier heeft de tijd stil gestaan en dat is niet negatief bedoeld.

Goed 2011-06-23 door PaulK