's-Gravenzande

's-Gravenzande biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Mediterraan en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in 's-Gravenzande? De populaire restaurants in deze maand zijn Pure Passie, Just-In eten & drinken en Calliterra.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van 's-Gravenzande”

Video van een restaurant in en om 's-Gravenzande

Restaurant video van Bariloche

Recente meningen van restaurants in 's-Gravenzande

Restaurant Chill

Afgelopen vrijdag fantastisch gegeten bij restaurant Chill! Over de bediening niets dan lof. Niets is teveel gevraagd en weten precies de juiste wijnen te schenken bij de gerechten. Het eten is van een hoog niveau waarbij je vele smaken tot je krijgt. De menukaart is veelzijdig en modern maar daarnaast serveren ze ook mooie klassiekers. De entourage is modern, strak maar toch heel huiselijk. Al...

Uitstekend 2012-05-16 door maurice6

Pure Passie

Prima gegeten. Creatieve chef, correcte bediening. Alleen, bij een 5 gangen menu can bijna 50 euro verwacht ik geen suppleties op de rekening als je om maatwerk vraagt. Beetje jammer

Goed 2012-05-13 door Niccc

Pure Passie

We eten regelmatig, vooral ook zakelijk, buiten de deur. Maar zelden hebben we zo lekker gegeten als bij Pure Passie! Alles klopte: een correcte ontvangst, uitstekende bediening (de dames en heren konden goed adviseren over zowel de gerechten als de wijnen en hadden een uitstekend gevoel voor service en hospitality), overheerlijk eten, lekkere wijnen. Kortom, hulde! Een absolute aanrader!

Uitstekend 2012-03-19 door Bakema

De Witte

De Witte is een goede plek om lekker te eten. Het is een goede prijs-kwaliteitverhouding! De service is erg snel, soms wat te snel. De sfeer is erg gezellig en de bediening is erg vriendelijk. Enige verandering van de menukaart zou leuk zijn.

Goed 2012-02-29 door YvonneV

Pure Passie

Een restaurant waar ik graag kom! De bediening is goed en vriendelijk. Bediening die veel kennis heeft van wijnen. Het eten is heerlijk!!

Uitstekend 2012-02-29 door Edwin86