Ruinen

Ruinen biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees-Indisch en Regionaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Ruinen? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Olde Posthuus, Luning's restaurant en Ni Hao.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Ruinen”

1. 1. Luning's restaurant
  2. 2. Ni Hao
  3. 3. 't Olde Posthuus
  4. 4. De Stobbe

Video van een restaurant in en om Ruinen

Restaurant video van BIHP

Recente meningen van restaurants in Ruinen

Luning's restaurant

Zondag 25 December heerlijk gegeten bij Luning. Met als een van de 3 heerlijke soepjes de witlof soep. Als hoofdgerecht was er ook een lekker mals stukje tournedos.

Uitstekend 2011-12-25 door Ahulz

't Olde Posthuus

Op uitnodiging van een goede kennis hiernaartoe geweest. Wat een verademing......bijzonder gegeten. Voorgerecht: de Bisque van Langoustines - fantastisch! alsof er een engeltje over je tong........ Hoofdgerecht: Eendenlever met Gronings Weiderund - heel bijzonder. toetje kon er in ieder geval bij mij niet meer bij. En dat is ook leuk om te noemen, het is altijd een verrassing waar je...

Goed 2011-11-22 door MarieJoseG

't Olde Posthuus

Prachtige locatie met zo'n 40 zitplaatsen en zomers omsloten gezellig terras . Zeer gastvrij team met prima keuken ( lokale producten) en kennis van goede betaalbare wijn. Een omweg meer dan waard.

Uitstekend 2011-11-21 door molenberg

Luning's restaurant

Vanavond heerlijk gegeten bij Restaurant Luning. Iedereen had z'n eigen voorkeur en het het was geen probleem dat we van pannenkoeken, tapas én diner mochten eten door elkaar. Prima timing van alle gerechten en lekker sfeervol gezeten. Nadat we hadden gemeld dat er een appel allergie was bij de nagerechten, was dit ook geen probleem, prima avondje luning, dus. Je...

Uitstekend 2011-09-22 door C_A_West

Luning's restaurant

eten wat zeer matig. Pannekoeken waren gewoon taai en de ingrediënten van de specials kwamen rechtstreeks uit blik en dat was zeer goed te proeven. Hier rijden we de volgende keer door.

Matig 2011-08-21 door fdegraaf