Restaurants in Rouveen
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Rouveen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Rouveen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Rouveen
Rouveen biedt 1 restaurants.
“De beste Japanners van Rouveen”
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Rouveen
Kiprestaurant Piri Piri
Heerlijke malse kip! Goed op smaak! Niet heel luxe, maar gewoon. Decoratie is grappig. Je zit in een soort kippenhok, de tafeltjes zijn afgeschermd met kippengaas.
Goed 2011-03-02 door Ringfen
Kiprestaurant Piri Piri
Noemt zichzelf een Portugees restaurant. De medewekers zouden zelfs speciaal naar Portugal zijn afgereisd om de lekkerste ingrediƫnten daar te halen. Ik vraag me af in welk jaar men daar dan voor het laatst geweest is. Heeft meer weg van een veredelde Kentucky Fried Chicken. Het eten (lees: de kip) proeft overduidelijk voorgegaard en de aankleding is ronduit bedroevend. Met...
Matig 2008-05-21 door Proever50367
Kiprestaurant Piri Piri
We zijn 7 april hier uiteten geweest. Het voorgerecht was soep en dit was echt niet lekker. Het leek op niet goed aangemaakte cup-a-soup met maggi en was dik en drappig. Het hoofdgerecht was op zich wel lekker kip was goed en de patat dat erbij zat ook, maar de sla was droog en slap en de krieltjes vielen op...
Matig 2006-04-08 door Proever45256
Kiprestaurant Piri Piri
heerlijke piri piri, de smaak is niet altijd constant, ene keer scherper als de ander maar we rijden er niet voor bij als we in de buurt zijn, erg lekker, bediening kan vrolijker maar dat doet het eten niet ten onder. we komen nog vaak voorbij
Goed 2005-05-24 door Proever9643